Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ricci Splendidi JUPITER 10
Normal Tactiek super attack
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 40.4
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Czyż speelt de bal door. Bonavita met een sublieme pass. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - JUPITER 10 0:1

5e minuut.
Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo is nu in balbezit. Castillo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... Casillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - JUPITER 10 0:2

10e minuut.
Cabassi rent richting de bal. Ewiak onderschept slim de pass. Lipták rent richting de bal. Lipták geeft een hoge lob. Castillo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - JUPITER 10 0:3

13e minuut.
Trillo speelt de bal door. Castillo is nu in balbezit. Castillo passt de bal in één keer door. Daar is Ðelmaš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðelmaš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - JUPITER 10 0:4

14e minuut.
Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Pacchi rent richting de bal. Castillo onderschept slim de pass. Castillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - JUPITER 10 0:5

16e minuut.
Cante geeft de bal voor. Klungelig pakt Bonavita de bal. Bonavita met een sublieme pass. Castillo rent richting de bal. Castillo schiet op doel. Casillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Mandrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš verovert de bal door een tackle van achteren. Trillo is nu in balbezit. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bonavita geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hufajko de bal. Falzea is nu in balbezit. Hufajko onderschept slim de pass. Hufajko geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Castillo rent richting de bal. Castillo geeft een lange en hoge pass. Lipták kopt de bal weg. Hufajko heeft problemen om de bal te vangen. Hufajko geeft de bal voor. Casillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - JUPITER 10 0:6

28e minuut.
Voleri verovert de bal door een tackle van achteren. Bonavita onderschept slim de pass. Bonavita probeert naar een medespeler te passen. Castillo is nu in balbezit. Castillo schiet op doel. Casillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - JUPITER 10 0:7

30e minuut.
Jezierski met een sublieme pass. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo speelt de bal door. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... Casillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

32e minuut.
Lipták probeert de bal aan de voet te houden. Hufajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hufajko passt de bal in één keer door. Castillo rent richting de bal. Castillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Schabowy komt het veld opgelopen. Barbez komt het veld opgelopen. Zębalski komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Daar is Barbez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trillo speelt de bal door. Daar is Schabowy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schabowy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - JUPITER 10 0:8

45e minuut.
Lipták bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipták met een sublieme pass. Trillo met een sublieme pass. Schabowy rent richting de bal. Schabowy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ricci Splendidi 92%, JUPITER 10 8%.
Ricci Splendidi - JUPITER 10 0:8

54e minuut.
Zębalski met de inworp. Czyż geeft de bal voor. Consiglio heeft problemen om de bal te vangen. Barbez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Schabowy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Inworp. Falzea met een snelle inworp. Trillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandrelli verovert de bal door een tackle van achteren. Mandrelli geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - JUPITER 10 1:8

60e minuut.
Barbez heeft problemen om de bal te vangen. Trillo probeert naar een medespeler te passen. Schabowy is nu in balbezit. Barbez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - JUPITER 10 1:9

65e minuut.
Trillo met een sublieme pass. Miliaresis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipták met een sublieme pass. Barbez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - JUPITER 10 1:10

71e minuut.
Bonavita geeft een lange en hoge pass. Hufajko is nu in balbezit. Hufajko probeert naar een medespeler te passen. Barbez rent richting de bal. Barbez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - JUPITER 10 1:11

81e minuut.
Czyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyż probeert naar een medespeler te passen. Trillo rent richting de bal. Trillo draait met de bal, schiet en ... Casillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Trillo is nu in balbezit. Trillo passt de bal met de wreef. Schabowy rent richting de bal. Schabowy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Czyż probeert de bal aan de voet te houden. Czyż geeft een hoge lob. Cante heeft problemen om de bal te vangen. Barbez rent richting de bal. Barbez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - JUPITER 10 1:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ricci Splendidi 72%, JUPITER 10 28%.
Ricci Splendidi - JUPITER 10 1:12