Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bradipi molto Piccoli AS Gigi Frullone
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Papace verovert de bal door een tackle van achteren. Papace met een sublieme pass. Coveri is nu in balbezit. Ferrazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrazzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi molto Piccoli - AS Gigi Frullone 0:1

33e minuut.
Piccinino bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccinino haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fede de bal onder controle te krijgen. Piccinino is nu in balbezit. Piccinino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bradipi molto Piccoli - AS Gigi Frullone 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bradipi molto Piccoli 59%, AS Gigi Frullone 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bradipi molto Piccoli - AS Gigi Frullone 1:1

49e minuut.
Denigris bereikt de bal nog maar net als eerste. Denigris passt de bal met de wreef. Tiberio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrazzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi molto Piccoli - AS Gigi Frullone 1:2

50e minuut.
Ferrazzi rent richting de bal. Dabellani rent richting de bal. Ferrazzi onderschept slim de pass. Ferrazzi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Capoccia rent richting de bal. Capoccia geeft een lange en hoge pass. Marchioro probeert de bal met de borst te controleren. Piccinino is nu in balbezit. Piccinino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Volpatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volpatti passt de bal met de wreef. Baratto is nu in balbezit. Denigris rent richting de bal. Denigris schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Ferrazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Coveri is nu in balbezit. Ferrazzi onderschept slim de pass. Ferrazzi draait met de bal, schiet en ... Tiberio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Albizzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bradipi molto Piccoli 57%, AS Gigi Frullone 43%.
Bradipi molto Piccoli - AS Gigi Frullone 1:2