Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hitomiko FC Stitch Team
352-modifica Tactiek M442
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 40.8
matig Schieten solide
matig Passen matig
matig Verdedigen redelijk


9e minuut.
Karpowicz geeft een lange en hoge pass. Mizdrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagich verovert de bal door een tackle van achteren. Alagich draait met de bal, schiet en ... Markovinović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitomiko FC - Stitch Team 0:1

16e minuut.
Fiorella kan de bal niet met de borst controleren. Joss bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorella rent richting de bal. Joss verovert de bal door een tackle van achteren. Joss geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Micu geeft een lange en hoge pass. Môcik kopt de bal weg. Mizdrak probeert de bal aan de voet te houden. Alagich is nu in balbezit. Alagich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Micu speelt de bal door. Karpowicz met een sublieme pass. Micu probeert naar een medespeler te passen. Alagich rent richting de bal. Alagich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Môcik speelt de bal door. Karpowicz rent richting de bal. Karpowicz speelt de bal door. Alagich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitomiko FC - Stitch Team 0:2

33e minuut.
Mizdrak is nu in balbezit. Mizdrak passt de bal in één keer door. Sucală rent richting de bal. Micu verovert de bal door een tackle van achteren. Micu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitomiko FC - Stitch Team 0:3

42e minuut.
Jędrzejewski geeft een lange en hoge pass. Stokes heeft problemen om de bal te vangen. Dahlem is nu in balbezit. Dahlem draait met de bal, schiet en ... Charro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Baygır geeft de bal voor. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Baygır begaat een overtreding. Baygır krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hitomiko FC 59%, Stitch Team 41%.
Hitomiko FC - Stitch Team 0:3

46e minuut.
Karpowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mularczyk komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Allouache onderschept slim de pass. Allouache geeft een lange en hoge pass. Alagich rent richting de bal. Alagich draait met de bal, schiet en ... Markovinović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitomiko FC - Stitch Team 0:4

57e minuut.
Longin rent richting de bal. Hara onderschept slim de pass. Hara geeft een lange en hoge pass. Alagich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagich draait met de bal, schiet en ... Markovinović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Joss geeft een lange en hoge pass. Daar is Fiorella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cester bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagich onderschept slim de pass. Alagich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Jędrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Môcik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alagich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitomiko FC - Stitch Team 0:5

90e minuut.
Micu is nu in balbezit. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk probeert naar een medespeler te passen. Alagich heeft problemen om de bal te vangen. Alagich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hitomiko FC 75%, Stitch Team 25%.
Hitomiko FC - Stitch Team 0:5