Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Zhōngguó U21
523 Tactiek CDUD
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
7 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
45.9 gemiddelde waardering 40.9
good Schieten average
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Witteveen passt de bal met de wreef. Bryson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryson passt de bal in één keer door. Lauaki is nu in balbezit. Lauaki draait met de bal, schiet en ... Haoyang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Longhu is nu in balbezit. Nonu onderschept slim de pass. Su is nu in balbezit. Su schiet op doel. Muller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Zhōngguó U21 0:1

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Daxing de bal onder controle te krijgen. Cain is nu in balbezit. Irving is nu in balbezit. Irving draait met de bal, schiet en ... Haoyang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Zealand U21 - Zhōngguó U21 1:1

30e minuut.
Cain kopt de bal weg. Dafu heeft problemen om de bal te vangen. Lauaki is nu in balbezit. Lauaki geeft een hoge lob. Irving maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Zhōngguó U21 2:1

42e minuut.
Bryson passt de bal in één keer door. Witteveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Witteveen geeft een hoge lob. Cain bereikt de bal nog maar net als eerste. Cain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Zhōngguó U21 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 46%, Zhōngguó U21 54%.
New Zealand U21 - Zhōngguó U21 3:1

46e minuut.
Abdul`ahat komt het veld opgelopen. Laifu komt het veld opgelopen. Guanliang komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Bryson heeft problemen om de bal te vangen. Chunjie bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bryson krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Bryson is nu in balbezit. Bryson geeft een lange en hoge pass. Cain rent richting de bal. Cain schiet op doel. Guanliang maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Zhōngguó U21 4:1

62e minuut.
Inworp. Prince komt het veld opgelopen. Bracken komt het veld opgelopen. Wellington komt het veld opgelopen. Cowan komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Inworp. Power komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Chunjie bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunjie geeft de bal voor. Su bereikt de bal nog maar net als eerste. Su schiet op doel. Cowan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Zhōngguó U21 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 29%, Zhōngguó U21 71%.
New Zealand U21 - Zhōngguó U21 4:2