Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Česká republika U21 Hellas U21
Grecja1 Tactiek 5Def
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
56.3 gemiddelde waardering 54.4
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Zachopoulos probeert naar een medespeler te passen. Podmanil rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gazis. Gazis krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Tzouvanakis is nu in balbezit. Náhora is nu in balbezit. Náhora geeft de bal voor. Tzouvanakis rent richting de bal. Tzouvanakis geeft een hoge lob. Radosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gazis bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pelej bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaos onderschept slim de pass. Danaos passt de bal zonder na te denken. Gazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Danaos rent richting de bal. Danaos passt de bal zonder na te denken. Giagousis is nu in balbezit. Giagousis geeft een hoge lob. Gazis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tzouvanakis geeft een lange en hoge pass. Danaos rent richting de bal. Pelej bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaos onderschept slim de pass. Danaos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Theodorogiannis is nu in balbezit. Mardoša tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Theodorogiannis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Křivoň komt het veld opgelopen. Mantzanas komt het veld opgelopen. Karatzoglou komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika U21 65%, Hellas U21 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Česká republika U21 - Hellas U21 0:0

48e minuut.
Karatzoglou verovert de bal door een tackle van achteren. Karatzoglou met een sublieme pass. Zachopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachopoulos geeft een lange en hoge pass. Gazis maakt een snoekduik en kopt de bal. Radosta bokst de bal weg.

58e minuut.
Gazis is nu in balbezit. Pelej bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karatzoglou. Karatzoglou krijgt een gele kaart. Pelej raakt geblesseerd tijdens het duel. Vyzantios komt het veld opgelopen. Stergioudas komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Opatrný controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vasilka komt het veld opgelopen. Hanka komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Katsavakis komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Vyzantios met de inworp. Zachopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachopoulos geeft een hoge lob. Katsavakis rent richting de bal. Katsavakis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Karatzoglou rent richting de bal. Karatzoglou passt de bal met de wreef. Zachopoulos speelt de bal door. Katsavakis rent richting de bal. Katsavakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Vyzantios maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stergioudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Podmanil legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Podmanil krijgt een gele kaart. Stergioudas raakt geblesseerd tijdens het duel. Stergioudas kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Radosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Alepis onderschept slim de pass. Alepis passt de bal met de wreef. Štigler bereikt de bal nog maar net als eerste. Štigler geeft een lange en hoge pass. Vasilka rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika U21 58%, Hellas U21 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Česká republika U21 - Hellas U21 0:0