Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-22 18:18
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Pac Pac Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 683
Pac Pac CURCUBEU
433 Tactiek BEBE NOU
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 39.5
good Schieten very good
average Passen adequate
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Daar is Dumitraşcu-Popescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitraşcu-Popescu passt de bal in één keer door. Matta is nu in balbezit. Matta draait met de bal, schiet en ... Nicoliţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Doeltrap. Carambol trapt de bal weg. Banan kopt de bal weg. Matta bereikt de bal nog maar net als eerste. Matta draait met de bal, schiet en ... Carambol bokst de bal weg.

8e minuut.
Ardelean met een sublieme pass. Marciszewski probeert naar een medespeler te passen. Lankelaitis probeert naar een medespeler te passen. Dumitraşcu-Popescu is nu in balbezit. Dumitraşcu-Popescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Lord de bal onder controle te krijgen. Drăgan probeert naar een medespeler te passen. Matta rent richting de bal. Matta draait met de bal, schiet en ... Carambol probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dumitraşcu-Popescu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Drăgan passt de bal met de wreef. Matta rent richting de bal. Matta passt de bal met de wreef. Dumitraşcu-Popescu is nu in balbezit. Dumitraşcu-Popescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - CURCUBEU 0:1

24e minuut.
Parma speelt de bal door. Matta probeert naar een medespeler te passen. Dumitraşcu-Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Matta is nu in balbezit. Matta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Smiorcăilă is nu in balbezit. Smiorcăilă probeert naar een medespeler te passen. Bălăcescu is nu in balbezit. Matta verovert de bal door een tackle van achteren. Matta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Nicoliţă geeft een lange en hoge pass. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran met een sublieme pass. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Parma trapt de bal weg van het doel. Dumitraşcu-Popescu probeert naar een medespeler te passen. Matta is nu in balbezit. Matta draait met de bal, schiet en ... Carambol probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Matta verovert de bal door een tackle van achteren. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Matta onderschept slim de pass. Matta draait met de bal, schiet en ... Carambol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - CURCUBEU 0:2

40e minuut.
Apostol met een sublieme pass. Lankelaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lankelaitis probeert naar een medespeler te passen. Dumitraşcu-Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu-Popescu haalt uit met een fantastische trap. Carambol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matta rent richting de bal. Matta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - CURCUBEU 0:3

42e minuut.
Lord is nu in balbezit. Matta onderschept slim de pass. Matta met een sublieme pass. Dumitraşcu-Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu-Popescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - CURCUBEU 0:4

44e minuut.
Dumitraşcu-Popescu is nu in balbezit. Dumitraşcu-Popescu passt de bal zonder na te denken. Matta is nu in balbezit. Matta schiet op doel. Nicoliţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pac Pac 68%, CURCUBEU 32%.
Pac Pac - CURCUBEU 0:4

47e minuut.
Klungelig pakt Baltă de bal. Lankelaitis onderschept slim de pass. Lankelaitis probeert naar een medespeler te passen. Dumitraşcu-Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu-Popescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Daar is Dumitraşcu-Popescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan passt de bal met de wreef. Matta is nu in balbezit. Matta schiet op doel. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Drăgan rent richting de bal. Drăgan met een sublieme pass. Matta speelt de bal door. Dumitraşcu-Popescu is nu in balbezit. Dumitraşcu-Popescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - CURCUBEU 0:5

58e minuut.
Lankelaitis probeert naar een medespeler te passen. Drăgan speelt de bal door. Matta bereikt de bal nog maar net als eerste. Matta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - CURCUBEU 0:6

62e minuut.
Daar is Apostol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apostol geeft een hoge lob. Dzienis kopt de bal weg. Baltă is nu in balbezit. Baltă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Matta rent richting de bal. Matta geeft de bal voor. Apostol heeft problemen om de bal te vangen. Dumitraşcu-Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu-Popescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Smiorcăilă passt de bal zonder na te denken. Matta rent richting de bal. Matta passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dumitraşcu-Popescu de bal. Dumitraşcu-Popescu draait met de bal, schiet en ... Carambol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran geeft een hoge lob. Prunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunea haalt uit met een fantastische trap. Elía probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Parma probeert naar een medespeler te passen. Banan kopt de bal weg. Ardelean met een sublieme pass. Klungelig pakt Dumitraşcu-Popescu de bal. Dumitraşcu-Popescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Carambol met een harde bal richting middenveld. Lord rent richting de bal. Lord passt de bal zonder na te denken. Baltă rent richting de bal. Baltă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Chiran is nu in balbezit. Chiran geeft een hoge lob. Baltă rent richting de bal. Baltă haalt uit met een fantastische trap. Parma probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Drăgan probeert naar een medespeler te passen. Marciszewski is nu in balbezit. Marciszewski passt de bal in één keer door. Matta bereikt de bal nog maar net als eerste. Matta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pac Pac 60%, CURCUBEU 40%.
Pac Pac - CURCUBEU 0:6