Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-23 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kuokkalan kupla
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4460
Suomi U21 England U21
CocoYamboOFF Tactiek ENG_424_MID_F
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
56.3 gemiddelde waardering 53.2
zeer goed Schieten goed
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


12e minuut.
Merson is nu in balbezit. Pohjola verovert de bal door een tackle van achteren. Björkholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Björkholm haalt uit met een fantastische trap. Marshall werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Sheringham kopt de bal weg. Björkholm is nu in balbezit. Björkholm passt de bal zonder na te denken. Daar is Kaleva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaleva haalt uit met een fantastische trap. Marshall verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Inworp. Särkioja komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Hauhola speelt de bal door. Sillanpää rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Humphreys. Humphreys krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Brooking kopt de bal weg. Pickles heeft problemen om de bal te vangen. Pickles speelt de bal door. Eastwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Endrick kopt de bal weg. Eastwood is nu in balbezit. Siikalampi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood onderschept slim de pass. Eastwood haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 45%, England U21 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suomi U21 - England U21 0:0

46e minuut.
Sheringham komt het veld opgelopen. Musk komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Klungelig pakt Humphreys de bal. Björkholm rent richting de bal. Björkholm passt de bal in één keer door. Kaleva bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleva draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
SchoIes onderschept slim de pass. Sillanpää rent richting de bal. Sillanpää passt de bal in één keer door. Kaleva bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. Pieskä komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Kaleva rent richting de bal. Saka speelt de bal door. Särkioja is nu in balbezit. Särkioja haalt uit met een fantastische trap. Marshall maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - England U21 1:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raatikainen komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Doeltrap. Marshall trapt de bal weg. Sillanpää kopt de bal weg. Kaleva rent richting de bal. Kaleva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paterson komt het veld opgelopen. Hannu komt het veld opgelopen. Scholes komt het veld opgelopen. Hopkins komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Putaansuu komt het veld opgelopen.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Musk stond buitenspel. Ylöstalo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hannu kopt de bal weg. Kaleva rent richting de bal. Kaleva draait met de bal, schiet en ... Marshall verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Pirinen rent richting de bal. Pirinen passt de bal met de wreef. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu draait met de bal, schiet en ... Marshall werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - England U21 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 36%, England U21 64%.
Suomi U21 - England U21 2:0