Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
al-Jazā’ir U21 Īrān U21
Aile 1 Tactiek Defend
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 27.9
solid Schieten average
solid Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Laredj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laredj passt de bal zonder na te denken. Boulmerka rent richting de bal. Boulmerka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kalabane de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Laredj bereikt de bal nog maar net als eerste. Laredj passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jahanpur de bal. Boulmerka verovert de bal door een tackle van achteren. Boulmerka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Mkadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkadmi speelt de bal door. Hadj Aïssa probeert naar een medespeler te passen. Boulmerka is nu in balbezit. Boulmerka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Hadj Aïssa is nu in balbezit. Hadj Aïssa geeft een lange en hoge pass. Boulmerka is nu in balbezit. Boulmerka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir U21 - Īrān U21 1:0

22e minuut.
Selmi heeft problemen om de bal te vangen. Selmi passt de bal in één keer door. Boulmerka is nu in balbezit. Boulmerka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir U21 - Īrān U21 2:0

39e minuut.
Kalabane geeft een hoge lob. Hadj Aïssa geeft een lange en hoge pass. Laredj bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulmerka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulmerka schiet op doel. Khashshab verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir U21 - Īrān U21 3:0

42e minuut.
Mahallati geeft een lange en hoge pass. Hadj Aïssa geeft een hoge lob. Kalabane controleert de bal met de borst. Boulmerka is nu in balbezit. Boulmerka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Soukhane kopt de bal weg. Hadj Aïssa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadj Aïssa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Boulmerka de bal. Boulmerka haalt uit met een fantastische trap. Khashshab verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Shahriar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Saïfi de bal. Saïfi passt de bal met de wreef. Boulmerka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulmerka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-Jazā’ir U21 28%, Īrān U21 72%.
al-Jazā’ir U21 - Īrān U21 3:0

46e minuut.
Fahas komt het veld opgelopen. Chebal komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Boumedienne kopt de bal weg. Hadj Aïssa rent richting de bal. Hadj Aïssa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Boulmerka de bal. Boulmerka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Selmi speelt de bal door. Meshkat heeft problemen om de bal te vangen. Boulmerka rent richting de bal. Boulmerka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Mahallati is nu in balbezit. Selmi is nu in balbezit. Selmi geeft de bal voor. Boulmerka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulmerka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Fahas is nu in balbezit. Fahas passt de bal in één keer door. Laredj rent richting de bal. Laredj draait met de bal, schiet en ... Kalabane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Khashshab speelt de bal door. Selmi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kalabane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boulmerka rent richting de bal. Boulmerka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Laredj met de inworp. Selmi geeft de bal voor. Hammani controleert de bal met de borst. Boulmerka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulmerka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Saïfi geeft een lange en hoge pass. Jahanpur probeert de bal met de borst te controleren. Jahanpur passt de bal in één keer door. Fahas rent richting de bal. Fahas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi passt de bal in één keer door. Hadj Aïssa met een sublieme pass. Boulmerka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulmerka schiet op doel. Khashshab bokst de bal weg. Boulmerka is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Saïfi neemt de hoekschop. Klungelig pakt Mkadmi de bal. Boulmerka rent richting de bal. Boulmerka haalt uit met een fantastische trap. Khashshab maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir U21 - Īrān U21 4:0

82e minuut.
Selmi is nu in balbezit. Selmi passt de bal in één keer door. Boulmerka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulmerka draait met de bal, schiet en ... Khashshab maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Chouchane rent richting de bal. Chouchane geeft een lange en hoge pass. Selmi probeert de bal aan de voet te houden. Selmi geeft een lange en hoge pass. Boulmerka kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-Jazā’ir U21 26%, Īrān U21 74%.
al-Jazā’ir U21 - Īrān U21 4:0