Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-20 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Chelsea Bacau Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 9759
Chelsea Bacau dynamoo
ozdef Tactiek me
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 47.8
uitmuntend Schieten zeer goed
solide Passen solide
uitmuntend Verdedigen solide


2e minuut.
Deane passt de bal met de wreef. Kotecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotecki speelt de bal door. Bartkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bobik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maracanã springt en kopt de bal. Maneiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Oprişan speelt de bal door. Strašek bereikt de bal nog maar net als eerste. Strašek geeft een lange en hoge pass. Montero springt en kopt de bal. Damian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - dynamoo 0:1

12e minuut.
Inworp. Răduleţ met de inworp. Bobik probeert naar een medespeler te passen. Maracanã is nu in balbezit. Maracanã haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea Bacau - dynamoo 1:1

14e minuut.
Parada rent richting de bal. Parada met een sublieme pass. Bobik speelt de bal door. Maracanã is nu in balbezit. Maracanã draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - dynamoo 2:1

23e minuut.
Szucki geeft een hoge lob. Montero kopt de bal weg. Costescu heeft problemen om de bal te vangen. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Deane rent richting de bal. Deane passt de bal met de wreef. Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggosson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - dynamoo 3:1

37e minuut.
Maracanã rent richting de bal. Deane rent richting de bal. Deane passt de bal in één keer door. Maracanã rent richting de bal. Maracanã schiet op doel. Maneiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Kotecki passt de bal met de wreef. Daar is Maracanã, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albertsson probeert naar een medespeler te passen. Montero is nu in balbezit. Montero schiet op doel. Damian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Caio da Rocha geeft de bal voor. Oprişan kopt de bal weg. Niţu rent richting de bal. Montero onderschept slim de pass. Montero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - dynamoo 3:2

42e minuut.
Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggosson passt de bal met de wreef. Bartkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã onderschept slim de pass. Maracanã schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Albertsson de bal onder controle te krijgen. Niţu rent richting de bal. Niţu met een sublieme pass. Maracanã bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - dynamoo 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 32%, dynamoo 68%.
Chelsea Bacau - dynamoo 4:2

46e minuut.
Daar is Montero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maracanã verovert de bal door een tackle van achteren. Maracanã passt de bal zonder na te denken. Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggosson draait met de bal, schiet en ... Maneiro bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertsson verovert de bal door een tackle van achteren. Deane onderschept slim de pass. Deane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - dynamoo 5:2

56e minuut.
Oprişan met een sublieme pass. Oprişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprişan passt de bal in één keer door. Montero is nu in balbezit. Montero draait met de bal, schiet en ... Damian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Deane passt de bal zonder na te denken. Viggosson is nu in balbezit. Viggosson passt de bal in één keer door. Maracanã rent richting de bal. Maracanã schiet op doel. Maneiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Oprişan is nu in balbezit. Maracanã verovert de bal door een tackle van achteren. Maracanã probeert naar een medespeler te passen. Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggosson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Oprişan kopt de bal weg. Mihnea rent richting de bal. Costescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Costescu krijgt een gele kaart. Mihnea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Montero legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - dynamoo 5:3

68e minuut.
Răduleţ geeft een lange en hoge pass. Inworp. Montero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boldescu rent richting de bal. Boldescu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Mihnea rent richting de bal. Mihnea haalt uit met een fantastische trap. Damian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - dynamoo 5:4

72e minuut.
Daar is Oprişan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deane verovert de bal door een tackle van achteren. Deane passt de bal in één keer door. Maracanã rent richting de bal. Maracanã schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Nică speelt de bal door. Oprişan is nu in balbezit. Oprişan passt de bal in één keer door. Szucki is nu in balbezit. Szucki geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea Bacau - dynamoo 5:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 45%, dynamoo 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea Bacau - dynamoo 5:5