Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Megara FC Hot Club Lions
532 Tactiek 352-mod
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 42.8
zwak Schieten formidabel
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


4e minuut.
Mahoney geeft de bal voor. Short rent richting de bal. Perez speelt de bal door. Manolov rent richting de bal. Manolov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dawson met een snelle inworp. Lovat is nu in balbezit. Fugui onderschept slim de pass. Fugui haalt uit met een fantastische trap. Twellman bokst de bal weg.

23e minuut.
Striker met een sublieme pass. Marion bereikt de bal nog maar net als eerste. Marion passt de bal zonder na te denken. Fugui is nu in balbezit. Fugui draait met de bal, schiet en ... Twellman bokst de bal weg. Catoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Catoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - Hot Club Lions 0:1

24e minuut.
Perez met een sublieme pass. Marion met een sublieme pass. Lovat bereikt de bal nog maar net als eerste. Fugui verovert de bal door een tackle van achteren. Fugui schiet op doel. Twellman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - Hot Club Lions 0:2

26e minuut.
Carey bereikt de bal nog maar net als eerste. Catoni verovert de bal door een tackle van achteren. Catoni geeft een lange en hoge pass. Fugui is nu in balbezit. Fugui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - Hot Club Lions 0:3

27e minuut.
Marion heeft problemen om de bal te vangen. Marion passt de bal met de wreef. Fugui is nu in balbezit. Fugui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - Hot Club Lions 0:4

31e minuut.
Marion speelt de bal door. Catoni rent richting de bal. Catoni passt de bal met de wreef. Fugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fugui haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Daar is Fugui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lovat. Fugui raakt geblesseerd tijdens het duel. Marion met een snel genomen vrije trap. Tello heeft problemen om de bal te vangen. Catoni geeft een lange en hoge pass. Fugui is nu in balbezit. Fugui haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - Hot Club Lions 0:5

35e minuut.
Macy geeft een hoge lob. Fugui kan de bal niet met de borst controleren. Fugui met een sublieme pass. Catoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Catoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - Hot Club Lions 0:6

38e minuut.
Klungelig pakt Catoni de bal. Catoni schiet op doel. Mahoney probeert de bal aan de voet te houden. Fugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fugui schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Daar is Carey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marion bereikt de bal nog maar net als eerste. Marion geeft een hoge lob. Catoni rent richting de bal. Catoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - Hot Club Lions 0:7

41e minuut.
Perez rent richting de bal. Short bereikt de bal nog maar net als eerste. Striker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Short raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

42e minuut.
Talisman passt de bal met de wreef. Marion rent richting de bal. Marion passt de bal zonder na te denken. Fugui is nu in balbezit. Fugui schiet op doel. Twellman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Mahoney de bal. Fugui is nu in balbezit. Fugui draait met de bal, schiet en ... Twellman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - Hot Club Lions 0:8

44e minuut.
Tello is nu in balbezit. Catoni verovert de bal door een tackle van achteren. Catoni passt de bal zonder na te denken. Fugui rent richting de bal. Fugui schiet op doel. Twellman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marion is nu in balbezit. Marion schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - Hot Club Lions 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megara FC 71%, Hot Club Lions 29%.
Megara FC - Hot Club Lions 0:9

47e minuut.
Dawson met een sublieme pass. Perez rent richting de bal. Perez passt de bal zonder na te denken. Short rent richting de bal. Short draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

49e minuut.
Dawson geeft de bal voor. Bartniak onderschept slim de pass. del Cerro met een sublieme pass. Short is nu in balbezit. Short haalt uit met een fantastische trap. Donskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Fugui is nu in balbezit. Fugui passt de bal in één keer door. Catoni is nu in balbezit. Catoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - Hot Club Lions 0:10

53e minuut.
Talisman speelt de bal door. Marion is nu in balbezit. Marion probeert naar een medespeler te passen. Catoni rent richting de bal. Catoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Woodford verovert de bal door een tackle van achteren. Woodford geeft een hoge lob. Fugui rent richting de bal. Fugui draait met de bal, schiet en ... Twellman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Macy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. del Cerro met een snelle inworp. Lovat rent richting de bal. Lovat geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Woodford is nu in balbezit. Woodford geeft een hoge lob. Catoni rent richting de bal. Catoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Woodford met een snelle inworp. Marion rent richting de bal. Marion geeft een hoge lob. Fugui rent richting de bal. Fugui draait met de bal, schiet en ... Twellman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Talisman speelt de bal door. Catoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Catoni passt de bal zonder na te denken. Fugui heeft problemen om de bal te vangen. Fugui haalt uit met een fantastische trap. Twellman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Catoni rent richting de bal. Catoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - Hot Club Lions 0:11

75e minuut.
Woodford rent richting de bal. Woodford geeft de bal voor. Fugui kopt de bal weg. Catoni rent richting de bal. Catoni schiet op doel. Twellman bokst de bal weg.

78e minuut.
Manolov passt de bal in één keer door. Bartniak met een sublieme pass. Macy geeft een hoge lob. Catoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Catoni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marion geeft een lange en hoge pass. Fugui heeft problemen om de bal te vangen. Fugui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - Hot Club Lions 0:12

82e minuut.
Fugui speelt de bal door. Marion rent richting de bal. Catoni is nu in balbezit. Catoni schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - Hot Club Lions 0:13

84e minuut.
Carey is nu in balbezit. Marion verovert de bal door een tackle van achteren. Marion passt de bal met de wreef. Fugui rent richting de bal. Fugui haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Catoni rent richting de bal. Catoni draait met de bal, schiet en ... Paal! Twellman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - Hot Club Lions 0:14

86e minuut.
Marion is nu in balbezit. Marion geeft een lange en hoge pass. Dantas kopt de bal weg. Klungelig pakt Catoni de bal. Catoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Marion verovert de bal door een tackle van achteren. Marion probeert naar een medespeler te passen. Fugui is nu in balbezit. Fugui schiet op doel. Twellman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - Hot Club Lions 0:15

88e minuut.
Macy geeft de bal voor. Carey rent richting de bal. Marion met een sublieme pass. Fugui is nu in balbezit. Fugui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - Hot Club Lions 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megara FC 60%, Hot Club Lions 40%.
Megara FC - Hot Club Lions 0:16