Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spitting Cobras Atlantic FC
442S Tactiek Atlantic OFF002
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 48.6
solid Schieten excellent
very good Passen solid
good Verdedigen solid


7e minuut.
Maisonneuve geeft de bal voor. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eastwood krijgt een gele kaart. Sutton raakt geblesseerd tijdens het duel. Bruzdewicz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Stefanescu-Prodanovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Maisonneuve verovert de bal door een tackle van achteren. Maisonneuve probeert naar een medespeler te passen. Macy rent richting de bal. Gryglak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryglak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kvac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wixson rent richting de bal. Trýska onderschept slim de pass. Trýska schiet op doel. Paal! McArthur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spitting Cobras - Atlantic FC 1:0

20e minuut.
Trýska heeft problemen om de bal te vangen. Mane bereikt de bal nog maar net als eerste. Mane passt de bal zonder na te denken. Sutton rent richting de bal. Sutton haalt uit met een fantastische trap. Stefanescu-Prodanovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood is nu in balbezit. Sutton verovert de bal door een tackle van achteren. Sutton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spitting Cobras - Atlantic FC 1:1

28e minuut.
McNelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hale bereikt de bal nog maar net als eerste. Hale met een sublieme pass. Klungelig pakt Bruzdewicz de bal. Bruzdewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Hale geeft de bal voor. Sutton kopt de bal weg. Mane is nu in balbezit. Sutton rent richting de bal. Sutton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Trýska stond buitenspel. Wixson maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sutton is nu in balbezit. Sutton schiet op doel. Stefanescu-Prodanovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spitting Cobras - Atlantic FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spitting Cobras 51%, Atlantic FC 49%.
Spitting Cobras - Atlantic FC 1:2

57e minuut.
Stuchlý bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuchlý geeft een hoge lob. Gryglak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryglak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spitting Cobras - Atlantic FC 2:2

59e minuut.
Gryglak is nu in balbezit. Ciortea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryglak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryglak draait met de bal, schiet en ... McArthur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spitting Cobras - Atlantic FC 3:2

61e minuut.
Stuchlý onderschept slim de pass. Stuchlý geeft een hoge lob. van Basten kopt de bal weg. Trýska is nu in balbezit. Trýska haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Kvac met een snelle inworp. Trýska rent richting de bal. Trýska geeft de bal voor. Macy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Ciortea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciortea geeft de bal voor. Trýska is nu in balbezit. Trýska schiet op doel. McArthur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spitting Cobras - Atlantic FC 4:2

81e minuut.
Kvac is nu in balbezit. Klungelig pakt Kvac de bal. Kvac geeft een lange en hoge pass. Varholak rent richting de bal. Gryglak onderschept slim de pass. McArthur bokst de bal weg. Gryglak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryglak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spitting Cobras - Atlantic FC 5:2

85e minuut.
Hale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mekhloufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhloufi passt de bal in één keer door. Gryglak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryglak schiet op doel. McArthur bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spitting Cobras 43%, Atlantic FC 57%.
Spitting Cobras - Atlantic FC 5:2