Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hot Goats WISLOKA 1908 DEBICA
Normal Tactiek nova1
36% Balbezit 64%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 56.2
slecht Schieten formidabel
matig Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Lamont geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nanga met een snelle inworp. Csigér rent richting de bal. Csigér geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Nanga kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van White. Nanga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Csigér met een snel genomen vrije trap. Cardoso maakt een snoekduik en kopt de bal. MacPhater werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Goats - WISLOKA 1908 DEBICA 0:1

5e minuut.
Nanga probeert de bal met de borst te controleren. White bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nanga. Nanga krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Turner geeft een lange en hoge pass. Nanga kopt de bal weg. MacFergus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is White, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardoso rent richting de bal. White bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso onderschept slim de pass. Cardoso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Nestoridis probeert naar een medespeler te passen. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso schiet op doel. Na een snelle pass probeert Shaw de bal onder controle te krijgen. MacPhater probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Goats - WISLOKA 1908 DEBICA 0:2

16e minuut.
Wężowiecki kopt de bal weg. Nanga rent richting de bal. Nanga geeft de bal voor. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Nestoridis met een sublieme pass. Daar is Wężowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wężowiecki probeert naar een medespeler te passen. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Goats - WISLOKA 1908 DEBICA 0:3

22e minuut.
Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki passt de bal met de wreef. Nestoridis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cardoso de bal. Cardoso schiet op doel. MacPhater kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. MacFergus rent richting de bal. Cardoso onderschept slim de pass. Cardoso schiet op doel. Paal! Cardoso rent richting de bal. Cardoso schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lamont de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Goats - WISLOKA 1908 DEBICA 0:4

24e minuut.
Nanga controleert de bal met de borst. Gardner rent richting de bal. Nanga verovert de bal door een tackle van achteren. Nanga geeft een lange en hoge pass. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki met een sublieme pass. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Milligan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanga verovert de bal door een tackle van achteren. Nanga speelt de bal door. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Goats - WISLOKA 1908 DEBICA 0:5

30e minuut.
Nanga met een snelle inworp. Csigér is nu in balbezit. Csigér geeft een hoge lob. Cardoso krijgt zijn hoofd ertegen. MacPhater werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Goats - WISLOKA 1908 DEBICA 0:6

32e minuut.
Cardoso rent richting de bal. Cardoso passt de bal met de wreef. Nanga is nu in balbezit. Nanga haalt uit met een fantastische trap. MacPhater probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Goats - WISLOKA 1908 DEBICA 0:7

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wężowiecki met de inworp. Nestoridis is nu in balbezit. Nestoridis geeft een hoge lob. Cardoso springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Yardley geeft een hoge lob. Nestoridis speelt de bal door. Klungelig pakt Cardoso de bal. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Nanga onderschept slim de pass. Nanga passt de bal met de wreef. Csigér probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cardoso de bal. Cardoso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Wężowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Wężowiecki geeft een hoge lob. Nestoridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestoridis geeft de bal voor. Cardoso springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Nestoridis speelt de bal door. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso passt de bal in één keer door. Nestoridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestoridis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Nanga verovert de bal door een tackle van achteren. Nanga probeert naar een medespeler te passen. Wężowiecki geeft een lange en hoge pass. Cardoso rent richting de bal. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Csigér is nu in balbezit. Csigér probeert naar een medespeler te passen. Nestoridis rent richting de bal. Cardoso rent richting de bal. Cardoso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Goats 85%, WISLOKA 1908 DEBICA 15%.
Hot Goats - WISLOKA 1908 DEBICA 0:7

48e minuut.
Chávez speelt de bal door. Daar is Nestoridis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nestoridis geeft een lange en hoge pass. Cardoso rent richting de bal. Cardoso draait met de bal, schiet en ... MacPhater verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Csigér verovert de bal door een tackle van achteren. Csigér speelt de bal door. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Goats - WISLOKA 1908 DEBICA 0:8

53e minuut.
Daar is White, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanga passt de bal zonder na te denken. Cardoso rent richting de bal. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Csigér probeert naar een medespeler te passen. Cardoso heeft problemen om de bal te vangen. Cardoso passt de bal zonder na te denken. Nanga heeft problemen om de bal te vangen. Nanga geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Chávez controleert de bal met de borst. Chávez geeft een hoge lob. Shaw heeft problemen om de bal te vangen. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez geeft een lange en hoge pass. Cardoso rent richting de bal. Cardoso schiet op doel. MacPhater werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Goats - WISLOKA 1908 DEBICA 0:9

64e minuut.
Wężowiecki rent richting de bal. Nestoridis is nu in balbezit. Nestoridis geeft de bal voor. Nanga rent richting de bal. Nanga met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Csigér bereikt de bal nog maar net als eerste. Csigér passt de bal met de wreef. Chávez geeft een hoge lob. Cardoso probeert de bal met de borst te controleren. Cardoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Goats - WISLOKA 1908 DEBICA 0:10

71e minuut.
MacPhater trapt de bal weg. Nanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanga met een sublieme pass. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Butea verovert de bal door een tackle van achteren. Csigér speelt de bal door. Cardoso rent richting de bal. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. MacPhater probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Goats - WISLOKA 1908 DEBICA 0:11

78e minuut.
Nanga is nu in balbezit. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso passt de bal in één keer door. Nestoridis geeft een hoge lob. Cardoso maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki probeert naar een medespeler te passen. Cardoso rent richting de bal. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Nanga is nu in balbezit. Nanga passt de bal in één keer door. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso geeft de bal voor. Nestoridis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Goats - WISLOKA 1908 DEBICA 0:12

89e minuut.
Nanga kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wężowiecki de bal onder controle te krijgen. Csigér met een sublieme pass. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Goats 73%, WISLOKA 1908 DEBICA 27%.
Hot Goats - WISLOKA 1908 DEBICA 0:12