Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heffa99 Xlashrs FC
rolf Tactiek 4-3-3 DNWL
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 58.5
goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Frattini verovert de bal door een tackle van achteren. Frattini heeft problemen om de bal te vangen. Frattini passt de bal in één keer door. İltan rent richting de bal. İltan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dimos is nu in balbezit. Dimos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Emmerich controleert de bal met de borst. Oduncu is nu in balbezit. Dimos bereikt de bal nog maar net als eerste. İltan is nu in balbezit. İltan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Oduncu passt de bal met de wreef. Bùi Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Odavić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bùi Dũng is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dimos neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. İltan is nu in balbezit. İltan draait met de bal, schiet en ... George probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Russig rent richting de bal. Russig geeft de bal voor. Dimos kopt de bal weg. İltan heeft problemen om de bal te vangen. İltan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Xlashrs FC 0:1

25e minuut.
Martinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinsson geeft een lange en hoge pass. Frattini kopt de bal weg. Dimos rent richting de bal. Dimos draait met de bal, schiet en ... George verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Dimos rent richting de bal. Dimos passt de bal met de wreef. Bùi Dũng rent richting de bal. Bùi Dũng haalt uit met een fantastische trap. George maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Xlashrs FC 0:2

32e minuut.
Emmerich speelt de bal door. Daar is Maternia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oduncu maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Oduncu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

36e minuut.
Emmerich is nu in balbezit. Emmerich passt de bal met de wreef. Frattini speelt de bal door. İltan is nu in balbezit. İltan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Frattini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frattini geeft een hoge lob. Martinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. İltan onderschept slim de pass. İltan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Dimos passt de bal zonder na te denken. Bùi Dũng rent richting de bal. Bùi Dũng passt de bal met de wreef. Pfriem is nu in balbezit. Pfriem passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heffa99 72%, Xlashrs FC 28%.
Heffa99 - Xlashrs FC 0:2

52e minuut.
Frattini speelt de bal door. Dimos is nu in balbezit. Dimos passt de bal met de wreef. Daar is Bùi Dũng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Dũng schiet op doel. George verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
İltan is nu in balbezit. Martinsson verovert de bal door een tackle van achteren. Frattini met een sublieme pass. Bùi Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Dũng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Xlashrs FC 0:3

65e minuut.
Linares met een sublieme pass. Vironen speelt de bal door. Ateke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateke passt de bal in één keer door. Janstigen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Emmerich speelt de bal door. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares geeft een lange en hoge pass. Holfve is nu in balbezit. Holfve haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Maternia kopt de bal weg. Holfve bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Russig. Holfve is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Janstigen neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Cihla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Holfve bereikt de bal nog maar net als eerste. Holfve geeft een hoge lob. Cihla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Russig kopt de bal weg. Klungelig pakt Aquino de bal. Aquino verovert de bal door een tackle van achteren. Maternia is nu in balbezit. Maternia schiet op doel. Cihla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Bistrajis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihla geeft een lange en hoge pass. Dimos is nu in balbezit. Dimos haalt uit met een fantastische trap. George probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heffa99 50%, Xlashrs FC 50%.
Heffa99 - Xlashrs FC 0:3