Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Milan94 Orzturk FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Bufi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hagopian met een snelle inworp. Vata is nu in balbezit. Vata haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Palokaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan94 - Orzturk FC 1:0

31e minuut.
Biçoku is nu in balbezit. Met opzet legt Kartallozi zijn tegenspeler op de grond. Biçoku is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Biçoku met een snel genomen vrije trap. Jakupi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abdyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdyli probeert naar een medespeler te passen. Jakupi rent richting de bal. Jakupi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Golemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gami met een sublieme pass. Jakupi is nu in balbezit. Jakupi draait met de bal, schiet en ... Kulla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Milan94 - Orzturk FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan94 56%, Orzturk FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Milan94 - Orzturk FC 1:1

50e minuut.
Brozi geeft een lange en hoge pass. Zelj met een sublieme pass. Vata probeert de bal met de borst te controleren. Vata draait met de bal, schiet en ... Palokaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hagopian neemt de hoekschop. Brozi is nu in balbezit. Brozi probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cena is nu in balbezit. Cena draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan94 - Orzturk FC 2:1

52e minuut.
Zelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelj passt de bal zonder na te denken. Brozi speelt de bal door. Cena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Zhilagu met een snelle inworp. Biçoku geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hyka de bal. Jakupi rent richting de bal. Jakupi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan94 61%, Orzturk FC 39%.
AC Milan94 - Orzturk FC 2:1