Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Barcelona Zara FC PURGER
5-2-k-2 v.2 Tactiek 0as1
34% Balbezit 66%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
25.5 gemiddelde waardering 61.7
average Schieten formidable
poor Passen excellent
weak Verdedigen solid


4e minuut.
Santana speelt de bal door. Asilkurt probeert naar een medespeler te passen. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ... Berbelidis probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Uytterhaegen de bal. Berbelidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC PURGER 0:1

10e minuut.
Bandiacky geeft een hoge lob. Şamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamlı probeert naar een medespeler te passen. Berbelidis is nu in balbezit. Berbelidis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Zawiślak geeft de bal voor. Kuronja heeft problemen om de bal te vangen. Şamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamlı draait met de bal, schiet en ... Murguz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC PURGER 0:2

14e minuut.
Jergović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santana is nu in balbezit. Santana met een sublieme pass. Bandiacky is nu in balbezit. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap. Murguz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC PURGER 0:3

17e minuut.
Asilkurt onderschept slim de pass. Asilkurt geeft een lange en hoge pass. Uytterhaegen kopt de bal weg. Klungelig pakt Bandiacky de bal. Bandiacky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Asilkurt geeft een hoge lob. Santana heeft problemen om de bal te vangen. Pekarić begaat een overtreding. Pekarić krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Bandiacky maakt een snoekduik en kopt de bal. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen geeft een lange en hoge pass. Bandiacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiacky geeft een hoge lob. Murguz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC PURGER 0:4

24e minuut.
Prepelić passt de bal met de wreef. Inworp. Dräger met de inworp. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana geeft een lange en hoge pass. Murguz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Santana heeft problemen om de bal te vangen. Santana passt de bal met de wreef. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap. Murguz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC PURGER 0:5

31e minuut.
Sant Manduca speelt de bal door. Berljafa rent richting de bal. Bandiacky verovert de bal door een tackle van achteren. Bandiacky schiet op doel. Murguz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC PURGER 0:6

33e minuut.
Asilkurt rent richting de bal. Berbelidis rent richting de bal. Bandiacky rent richting de bal. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Murguz speelt de bal door. Inworp. Santana met de inworp. Berbelidis heeft problemen om de bal te vangen. Berbelidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC PURGER 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Barcelona Zara 77%, FC PURGER 23%.
F.C. Barcelona Zara - FC PURGER 0:7

46e minuut.
Şamlı passt de bal in één keer door. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Uytterhaegen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uytterhaegen schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC PURGER 0:8

51e minuut.
Daar is Şamlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şamlı passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bandiacky de bal. Bandiacky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC PURGER 0:9

52e minuut.
Şamlı is nu in balbezit. Şamlı passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Uytterhaegen de bal. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC PURGER 0:10

53e minuut.
Berbelidis rent richting de bal. Berbelidis geeft een hoge lob. Santana rent richting de bal. Santana geeft een lange en hoge pass. Uytterhaegen krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC PURGER 0:11

55e minuut.
Sant Manduca passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pekarić de bal. Berljafa is nu in balbezit. Bandiacky verovert de bal door een tackle van achteren. Bandiacky draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Murguz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC PURGER 0:12

57e minuut.
Santana is nu in balbezit. Santana speelt de bal door. Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC PURGER 0:13

58e minuut.
Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen geeft de bal voor. Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky schiet op doel. Murguz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC PURGER 0:14

60e minuut.
Santana onderschept slim de pass. Santana passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Uytterhaegen de bal. Şamlı is nu in balbezit. Şamlı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Dräger rent richting de bal. Dräger geeft een lange en hoge pass. Bandiacky is nu in balbezit. Bandiacky heeft problemen om de bal te vangen. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Murguz met een harde bal richting middenveld. Santana kopt de bal weg. Bandiacky heeft problemen om de bal te vangen. Berbelidis rent richting de bal. Berbelidis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC PURGER 0:15

67e minuut.
Berbelidis rent richting de bal. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbelidis rent richting de bal. Berbelidis haalt uit met een fantastische trap. Murguz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC PURGER 0:16

69e minuut.
Bandiacky passt de bal in één keer door. Asilkurt is nu in balbezit. Asilkurt passt de bal zonder na te denken. Daar is Uytterhaegen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Murguz met een sublieme pass. Santana kopt de bal weg. Berbelidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ... Murguz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC PURGER 0:17

70e minuut.
Sant Manduca bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbelidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen rent richting de bal. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap. Murguz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bandiacky kan de bal niet met de borst controleren. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Dräger geeft een hoge lob. Şamlı speelt de bal door. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Dräger verovert de bal door een tackle van achteren. Dräger geeft een hoge lob. Bandiacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiacky schiet op doel. Murguz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC PURGER 0:18

78e minuut.
Bandiacky onderschept slim de pass. Bandiacky passt de bal met de wreef. Daar is Uytterhaegen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berbelidis is nu in balbezit. Berbelidis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Dräger rent richting de bal. Dräger passt de bal met de wreef. Bandiacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbelidis rent richting de bal. Berbelidis draait met de bal, schiet en ... Murguz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bandiacky is nu in balbezit. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC PURGER 0:19

81e minuut.
Šeks met een sublieme pass. Berljafa is nu in balbezit. Bandiacky verovert de bal door een tackle van achteren. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap. Murguz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC PURGER 0:20

82e minuut.
Santana rent richting de bal. Santana met een sublieme pass. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap. Murguz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC PURGER 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Barcelona Zara 80%, FC PURGER 20%.
F.C. Barcelona Zara - FC PURGER 0:21