Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Kick and Rush FC Teenage Kicks 07
Standard Tactiek 222##
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
37.3 gemiddelde waardering 60.8
average Schieten outstanding
solid Passen very good
good Verdedigen adequate


2e minuut.
von Hof geeft de bal voor. Inworp. Cerezo met de inworp. Mignati heeft problemen om de bal te vangen. Mignati draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Chalupa is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nopper neemt de hoekschop. Cerezo met een sublieme pass. Mignati heeft problemen om de bal te vangen. Mignati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - FC Teenage Kicks 07 0:1

5e minuut.
Mignati rent richting de bal. von Hof verovert de bal door een tackle van achteren. von Hof met een sublieme pass. Phillips is nu in balbezit. Phillips haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - FC Teenage Kicks 07 0:2

5e minuut.
Rabelo is nu in balbezit. Rabelo geeft een lange en hoge pass. Cerezo kopt de bal weg. Mignati rent richting de bal. Mignati haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Inworp. Chalupa met een snelle inworp. Nopper geeft een lange en hoge pass. Phillips is nu in balbezit. Phillips draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - FC Teenage Kicks 07 0:3

15e minuut.
Cerezo met een snelle inworp. Mignati is nu in balbezit. Rabelo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mignati raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mignati kan niet meer verder spelen. Wypij komt het veld opgelopen. Phillips zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Voß probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Hüseynov met een snelle inworp. Ilsemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypij tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wypij krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Falkenhain heeft problemen om de bal te vangen. Wąsowski geeft een hoge lob. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips schiet op doel. Voß probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Daar is Wypij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wypij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - FC Teenage Kicks 07 0:4

26e minuut.
Joormann onderschept slim de pass. Joormann speelt de bal door. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips schiet op doel. Voß maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - FC Teenage Kicks 07 0:5

29e minuut.
Inworp. Falkenhain met een snelle inworp. Nopper met een sublieme pass. Phillips rent richting de bal. Phillips schiet op doel. Voß verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Phillips kopt de bal weg. Rabelo probeert de bal aan de voet te houden. Wypij rent richting de bal. Wypij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - FC Teenage Kicks 07 0:6

32e minuut.
Wypij bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypij passt de bal zonder na te denken. Phillips rent richting de bal. Phillips draait met de bal, schiet en ... Voß maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - FC Teenage Kicks 07 0:7

37e minuut.
Kazanecki rent richting de bal. Kazanecki passt de bal met de wreef. Hocaoğlu is nu in balbezit. Kuchirka rent richting de bal. Kuchirka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - FC Teenage Kicks 07 1:7

38e minuut.
Wypij passt de bal met de wreef. Cerezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerezo geeft een hoge lob. Phillips rent richting de bal. Phillips draait met de bal, schiet en ... Voß kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Grădescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nopper met een snelle inworp. Falkenhain bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkenhain schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Kick and Rush 70%, FC Teenage Kicks 07 30%.
Borussia Kick and Rush - FC Teenage Kicks 07 1:7

52e minuut.
Kastanos geeft een lange en hoge pass. Phillips controleert de bal met de borst. von Hof rent richting de bal. Phillips verovert de bal door een tackle van achteren. Phillips haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Wypij bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rabelo. Wypij raakt geblesseerd tijdens het duel. Reichel met een snel genomen vrije trap. Wypij kopt de bal weg. Grădescu heeft problemen om de bal te vangen. Phillips rent richting de bal. Phillips draait met de bal, schiet en ... Voß bokst de bal weg.

58e minuut.
Falkenhain passt de bal met de wreef. Joormann heeft problemen om de bal te vangen. Joormann met een sublieme pass. Wypij bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypij geeft een hoge lob. Voß probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Wypij is nu in balbezit. Wypij passt de bal zonder na te denken. von Hof bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips onderschept slim de pass. Phillips schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wypij rent richting de bal. Wypij draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - FC Teenage Kicks 07 1:8

64e minuut.
Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Joormann bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips rent richting de bal. Phillips schiet op doel. Voß werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - FC Teenage Kicks 07 1:9

67e minuut.
Joormann bereikt de bal nog maar net als eerste. Joormann passt de bal zonder na te denken. Phillips rent richting de bal. Phillips haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - FC Teenage Kicks 07 1:10

70e minuut.
Phillips passt de bal met de wreef. Joormann rent richting de bal. Joormann passt de bal met de wreef. Nopper bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopper geeft de bal voor. Voß verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rabelo kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nopper geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Phillips is nu in balbezit. Phillips draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Nopper passt de bal met de wreef. Joormann is nu in balbezit. Joormann passt de bal in één keer door. Wypij bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - FC Teenage Kicks 07 1:11

76e minuut.
Klungelig pakt Cerezo de bal. Cerezo geeft een lange en hoge pass. von Hof kan de bal niet met de borst controleren. Wypij is nu in balbezit. Wypij draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kastanos geeft een lange en hoge pass. Joormann probeert naar een medespeler te passen. Nopper geeft een hoge lob. Phillips rent richting de bal. Phillips haalt uit met een fantastische trap. Voß probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wypij bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypij draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - FC Teenage Kicks 07 1:12

83e minuut.
Falkenhain is nu in balbezit. Falkenhain passt de bal zonder na te denken. Phillips is nu in balbezit. Wypij is nu in balbezit. Wypij draait met de bal, schiet en ... Voß kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Joormann met een sublieme pass. Phillips is nu in balbezit. Wypij is nu in balbezit. Wypij schiet op doel. Voß werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - FC Teenage Kicks 07 1:13

89e minuut.
Reichel bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hüseynov met een snelle inworp. Hocaoğlu met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Kick and Rush 59%, FC Teenage Kicks 07 41%.
Borussia Kick and Rush - FC Teenage Kicks 07 1:13