Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lesvos of Greece OFI Crete
pantes76 2018 Tactiek va8mo va8mous
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 41.2
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


6e minuut.
Mạnh Thiện geeft een hoge lob. Daar is Kosielnis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tziotis onderschept slim de pass. Tziotis schiet op doel. Diakopanagiotis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesvos of Greece - OFI Crete 1:0

10e minuut.
Tassos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saravakos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kowalkowski is nu in balbezit. Kowalkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Tassos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katrantzos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Kontogiannis kopt de bal weg. Klungelig pakt Revithis de bal. Revithis passt de bal met de wreef. Tziotis rent richting de bal. Tziotis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mavridis passt de bal met de wreef. Kontogiannis speelt de bal door. Savvopoulos rent richting de bal. Savvopoulos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pletsis de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sotiriadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotiriadis passt de bal zonder na te denken. Miniatis rent richting de bal. Miniatis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesvos of Greece - OFI Crete 2:0

21e minuut.
Mavridis rent richting de bal. Kiromytis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiromytis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Savvopoulos de bal. Savvopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Kiromytis is nu in balbezit. Kiromytis geeft een lange en hoge pass. Tassos is nu in balbezit. Savvopoulos onderschept slim de pass. Savvopoulos haalt uit met een fantastische trap. Katrantzos bokst de bal weg.

31e minuut.
Sotiriadis is nu in balbezit. Revithis rent richting de bal. Sotiriadis verovert de bal door een tackle van achteren. Sotiriadis geeft een lange en hoge pass. Miniatis bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kiromytis kopt de bal weg. Tassos rent richting de bal. Tassos met een sublieme pass. Kotzias is nu in balbezit. Kotzias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tassos geeft een hoge lob. Miniatis kopt de bal weg. Tziotis is nu in balbezit. Tziotis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesvos of Greece - OFI Crete 3:0

43e minuut.
Savvopoulos is nu in balbezit. Kowalkowski is nu in balbezit. Savvopoulos rent richting de bal. Savvopoulos haalt uit met een fantastische trap. Pletsis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lesvos of Greece - OFI Crete 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesvos of Greece 51%, OFI Crete 49%.
Lesvos of Greece - OFI Crete 3:1

47e minuut.
Miniatis rent richting de bal. Toulidis maakt een afschuwelijke overtreding. Miniatis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tassos met een snel genomen vrije trap. Miniatis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Kosielnis geeft een hoge lob. Savvopoulos rent richting de bal. Tassos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tassos krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Sotiriadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavridis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sotiriadis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tassos met een snel genomen vrije trap. Tziotis is nu in balbezit. Tziotis draait met de bal, schiet en ... Diakopanagiotis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesvos of Greece - OFI Crete 4:1

56e minuut.
Mavridis rent richting de bal. Mavridis geeft een lange en hoge pass. Tassos is nu in balbezit. Savvopoulos onderschept slim de pass. Savvopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Miniatis probeert naar een medespeler te passen. Sotiriadis is nu in balbezit. Sotiriadis geeft de bal voor. Tziotis maakt een snoekduik en kopt de bal. Diakopanagiotis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesvos of Greece - OFI Crete 5:1

59e minuut.
Mạnh Thiện geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kiromytis met de inworp. Mavridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavridis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kotzias is nu in balbezit. Tassos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotzias geeft een lange en hoge pass. Miniatis is nu in balbezit. Miniatis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Kiromytis de bal. Kiromytis probeert naar een medespeler te passen. Pletsis is nu in balbezit. Savvopoulos onderschept slim de pass. Savvopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Tassos geeft een hoge lob. Kowalkowski is nu in balbezit. Kowalkowski met een sublieme pass. Tziotis rent richting de bal. Tziotis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesvos of Greece 44%, OFI Crete 56%.
Lesvos of Greece - OFI Crete 5:1