Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S.Universitatea Craiova BT 98 RAZ
352 Tactiek 5*3*2*
55% Balbezit 45%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 17
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.9 gemiddelde waardering 55.1
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Fornaris geeft een hoge lob. Gmitrzuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogacz schiet op doel. Beraza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.Universitatea Craiova - BT 98 RAZ 0:1

5e minuut.
Pełszyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pełszyk geeft de bal voor. Gmitrzuk rent richting de bal. Gmitrzuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.Universitatea Craiova - BT 98 RAZ 0:2

9e minuut.
Fornaris rent richting de bal. Pajka onderschept slim de pass. Pajka passt de bal zonder na te denken. Służewski rent richting de bal. Służewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.Universitatea Craiova - BT 98 RAZ 1:2

17e minuut.
Pajka speelt de bal door. Fedorko rent richting de bal. Fedorko passt de bal zonder na te denken. Służewski is nu in balbezit. Służewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.S.Universitatea Craiova - BT 98 RAZ 2:2

18e minuut.
Fornaris probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rogacz de bal. Roosjen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosjen geeft een hoge lob. Gmitrzuk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.Universitatea Craiova - BT 98 RAZ 2:3

23e minuut.
Pełszyk geeft een hoge lob. Waddell controleert de bal met de borst. Gmitrzuk is nu in balbezit. Gmitrzuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Fornaris met de inworp. Daar is Pełszyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fedorko. Fedorko krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Pajka met een sublieme pass. Hacılı is nu in balbezit. Hacılı passt de bal met de wreef. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Trường Nam kopt de bal weg. Valerie bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerie passt de bal zonder na te denken. Rogacz is nu in balbezit. Rogacz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.Universitatea Craiova - BT 98 RAZ 2:4

32e minuut.
Trường Nam geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fornaris met een snelle inworp. Rogacz rent richting de bal. Rogacz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fornaris met de inworp. Rogacz is nu in balbezit. Rogacz schiet op doel. Beraza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.Universitatea Craiova - BT 98 RAZ 2:5

41e minuut.
Fedorko passt de bal in één keer door. Pajka is nu in balbezit. Pajka met een sublieme pass. Służewski is nu in balbezit. Służewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Roosjen met een sublieme pass. Gmitrzuk is nu in balbezit. Waddell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Waddell krijgt een gele kaart. Gmitrzuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Gmitrzuk legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.Universitatea Craiova - BT 98 RAZ 2:6

44e minuut.
Hacılı met een sublieme pass. Klungelig pakt Służewski de bal. Gmitrzuk onderschept slim de pass. Gmitrzuk draait met de bal, schiet en ... Beraza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.Universitatea Craiova 64%, BT 98 RAZ 36%.
C.S.Universitatea Craiova - BT 98 RAZ 2:6

48e minuut.
Trường Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Trường Nam passt de bal in één keer door. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco geeft een lange en hoge pass. Służewski krijgt zijn hoofd ertegen. Coquart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ranović heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Służewski is nu in balbezit. Służewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.Universitatea Craiova - BT 98 RAZ 3:6

55e minuut.
Baxşıyev geeft de bal voor. Gmitrzuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gmitrzuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Gmitrzuk kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.Universitatea Craiova - BT 98 RAZ 3:7

56e minuut.
Tsouras rent richting de bal. Gmitrzuk is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tsouras zal de hoekschop nemen. Gmitrzuk springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Hacılı rent richting de bal. Pełszyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pełszyk probeert naar een medespeler te passen. Ranović geeft de bal voor. Gmitrzuk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Rogacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roosjen rent richting de bal. Roosjen passt de bal met de wreef. Gmitrzuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmitrzuk draait met de bal, schiet en ... Beraza bokst de bal weg.

75e minuut.
Roosjen bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Trường Nam met een sublieme pass. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.Universitatea Craiova - BT 98 RAZ 4:7

77e minuut.
Klungelig pakt Pełszyk de bal. Fedorko rent richting de bal. Pełszyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pełszyk geeft een hoge lob. Gmitrzuk springt en kopt de bal. Beraza bokst de bal weg.

77e minuut.
Gmitrzuk rent richting de bal. Kart legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gmitrzuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Kart geeft een lange en hoge pass. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gmitrzuk neemt zijn aanloop. Beraza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rogacz is nu in balbezit. Rogacz passt de bal zonder na te denken. Gmitrzuk rent richting de bal. Beraza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.Universitatea Craiova - BT 98 RAZ 4:8

86e minuut.
Tsouras rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łączyński. Tsouras raakt geblesseerd tijdens het duel. Pełszyk met een snel genomen vrije trap. Gmitrzuk kopt de bal weg. Rogacz rent richting de bal. Rogacz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gmitrzuk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.Universitatea Craiova - BT 98 RAZ 4:9

88e minuut.
Służewski rent richting de bal. Pajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajka passt de bal zonder na te denken. Hacılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.Universitatea Craiova 51%, BT 98 RAZ 49%.
C.S.Universitatea Craiova - BT 98 RAZ 4:9