Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ARGES PITEȘTI 2020 Travelers
xxx Tactiek 10
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 18
7 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
54.4 gemiddelde waardering 55.3
very good Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen good


10e minuut.
Vitelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chorabik. Chorabik krijgt een gele kaart. Cernat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yakışık komt het veld opgelopen. Levi met een snel genomen vrije trap. Aplea met een sublieme pass. Coc is nu in balbezit. Coc haalt uit met een fantastische trap. Ciminian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Balestro probeert naar een medespeler te passen. Cimmini rent richting de bal. Cimmini passt de bal in één keer door. Yakışık rent richting de bal. Yakışık geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Bednarek met een sublieme pass. Bohălţeanu rent richting de bal. Chorabik begaat een overtreding. Chorabik krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

24e minuut.
Maruszewski speelt de bal door. Cimmini speelt de bal door. Yakışık rent richting de bal. Yakışık schiet op doel. Ciminian maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

32e minuut.
Buitenspel voor Coc. Goede buitenspelval van de verdediging. Bódis neemt vlug de vrije trap. Przecherka bereikt de bal nog maar net als eerste. Przecherka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - Travelers 1:0

34e minuut.
Aplea geeft de bal voor. Bohălţeanu kopt de bal weg. Gibbs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yakışık is nu in balbezit. Yakışık draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Bohălţeanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gugu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES PITEȘTI 2020 56%, Travelers 44%.
FC ARGES PITEȘTI 2020 - Travelers 1:0

55e minuut.
Ritter geeft de bal voor. Carpinteiro rent richting de bal. Carpinteiro probeert naar een medespeler te passen. Coc rent richting de bal. Coc schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Yakışık rent richting de bal. Yakışık schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Cimmini passt de bal in één keer door. Yakışık bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakışık passt de bal in één keer door. Coc rent richting de bal. Coc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - Travelers 1:1

71e minuut.
Gugu kopt de bal weg. Cimmini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aplea de bal. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bednarek passt de bal met de wreef. Carpinteiro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šimeček. Šimeček krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Ritter onderschept slim de pass. Vitelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ritter. Vitelli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vitelli kan niet meer verder spelen. Inutile komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Yakışık bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakışık passt de bal zonder na te denken. Coc is nu in balbezit. Coc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES PITEȘTI 2020 58%, Travelers 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ARGES PITEȘTI 2020 - Travelers 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

97e minuut.
Yakışık kopt de bal weg. Cimmini rent richting de bal. Cimmini probeert naar een medespeler te passen. Yakışık geeft een hoge lob. Coc springt en kopt de bal. Ciminian bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES PITEȘTI 2020 75%, Travelers 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ARGES PITEȘTI 2020 - Travelers 1:1

107e minuut.
Daar is Pieszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ritter rent richting de bal. Ritter met een sublieme pass. Coc is nu in balbezit. Coc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

109e minuut.
Yakışık is nu in balbezit. Yakışık geeft de bal voor. Carpinteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpinteiro schiet op doel. Na een snelle pass probeert Aplea de bal onder controle te krijgen. Ciminian bokst de bal weg. Daar is Šimeček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - Travelers 1:2

114e minuut.
Aplea verovert de bal door een tackle van achteren. Carpinteiro rent richting de bal. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpinteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpinteiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

120e minuut.
Klungelig pakt Carpinteiro de bal. Bódis rent richting de bal. Coc onderschept slim de pass. Coc haalt uit met een fantastische trap. Ciminian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES PITEȘTI 2020 50%, Travelers 50%.
FC ARGES PITEȘTI 2020 - Travelers 1:2