Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motaneii Fiorosi Inter-ENA Fagaras
352 Tactiek 433
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.7 gemiddelde waardering 62.7
formidable Schieten incredible
excellent Passen very good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Beldeanu passt de bal zonder na te denken. Buculei is nu in balbezit. Tuấn Dũng begaat een overtreding. Tuấn Dũng krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Buculei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buculei zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mvila kopt de bal weg. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu geeft een lange en hoge pass. Tuấn Dũng springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mazolo is nu in balbezit. Mazolo probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Dũng haalt uit met een fantastische trap. bin Abdul Ghani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motaneii Fiorosi - Inter-ENA Fagaras 0:1

9e minuut.
Turcomano kopt de bal weg. Mazolo is nu in balbezit. Mazolo passt de bal met de wreef. Tuấn Dũng is nu in balbezit. Tuấn Dũng schiet op doel. bin Abdul Ghani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Daar is Mvila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede met een sublieme pass. Turcomano bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcomano draait met de bal, schiet en ... Berlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Socea met een sublieme pass. Turcomano bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šagovnović zal de hoekschop nemen. Sporkslede springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tuấn Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Buculei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tuấn Dũng is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beldeanu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tuấn Dũng krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motaneii Fiorosi - Inter-ENA Fagaras 0:2

17e minuut.
Daar is Alatlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alatlı speelt de bal door. Dobalyan speelt de bal door. Šagovnović is nu in balbezit. Šagovnović geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt de Beucker de bal. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motaneii Fiorosi - Inter-ENA Fagaras 1:2

20e minuut.
Szaleniec onderschept slim de pass. Szaleniec geeft een lange en hoge pass. Tuấn Dũng rent richting de bal. Tuấn Dũng schiet op doel. bin Abdul Ghani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motaneii Fiorosi - Inter-ENA Fagaras 1:3

26e minuut.
Turcomano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fournarakis onderschept slim de pass. Fournarakis geeft de bal voor. Klungelig pakt Tuấn Dũng de bal. Tuấn Dũng haalt uit met een fantastische trap. bin Abdul Ghani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Beldeanu passt de bal met de wreef. Gołyga is nu in balbezit. Gołyga probeert naar een medespeler te passen. Mazolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazolo haalt uit met een fantastische trap. bin Abdul Ghani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Socea rent richting de bal. Gołyga verovert de bal door een tackle van achteren. Gołyga geeft de bal voor. Tuấn Dũng krijgt zijn hoofd ertegen. bin Abdul Ghani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motaneii Fiorosi - Inter-ENA Fagaras 1:4

39e minuut.
Amstel neemt de hoekschop. Mazolo is nu in balbezit. Mazolo passt de bal in één keer door. Tuấn Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Dũng schiet op doel. bin Abdul Ghani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
bin Abdul Ghani met een sublieme pass. Socea heeft problemen om de bal te vangen. Gołyga probeert naar een medespeler te passen. Mazolo is nu in balbezit. Mazolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. bin Abdul Ghani met een harde bal richting middenveld. Gołyga kopt de bal weg. Amstel geeft een hoge lob. Mazolo maakt een snoekduik en kopt de bal. bin Abdul Ghani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motaneii Fiorosi - Inter-ENA Fagaras 1:5

43e minuut.
Szaleniec speelt de bal door. Beldeanu met een sublieme pass. Butcaru speelt de bal door. Tuấn Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Dũng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motaneii Fiorosi 66%, Inter-ENA Fagaras 34%.
Motaneii Fiorosi - Inter-ENA Fagaras 1:5

46e minuut.
Fillon komt het veld opgelopen. Tołyż komt het veld opgelopen. Dordoni komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Beldeanu probeert naar een medespeler te passen. Tołyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Tołyż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tołyż haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motaneii Fiorosi - Inter-ENA Fagaras 1:6

54e minuut.
Fournarakis geeft de bal voor. Piruşca kopt de bal weg. Fournarakis kan de bal niet met de borst controleren. Turcomano verovert de bal door een tackle van achteren. Turcomano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Beldeanu passt de bal in één keer door. Šagovnović heeft problemen om de bal te vangen. Amstel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fillon geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Turcomano kopt de bal weg. Socea speelt de bal door. Mvila geeft de bal voor. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru draait met de bal, schiet en ... bin Abdul Ghani bokst de bal weg.

70e minuut.
Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołyga rent richting de bal. Gołyga met een sublieme pass. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motaneii Fiorosi - Inter-ENA Fagaras 1:7

79e minuut.
Gołyga is nu in balbezit. Gołyga passt de bal in één keer door. Butcaru rent richting de bal. Butcaru haalt uit met een fantastische trap. bin Abdul Ghani werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motaneii Fiorosi - Inter-ENA Fagaras 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motaneii Fiorosi 47%, Inter-ENA Fagaras 53%.
Motaneii Fiorosi - Inter-ENA Fagaras 1:8