Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I Ribbusciati A.S. PRAGA
tattica normal Tactiek NEW
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 51.2
adequate Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Mavrocordat rent richting de bal. Bileyci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrocordat is nu in balbezit. Bileyci rent richting de bal. Bileyci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Wolfram geeft een hoge lob. Buitenspel voor Karypidis. Goede buitenspelval van de verdediging. Kupfer maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bileyci rent richting de bal. Bileyci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I Ribbusciati - A.S. PRAGA 0:1

6e minuut.
Pilarczyk met een sublieme pass. Mavrocordat rent richting de bal. Mavrocordat met een sublieme pass. Alavila heeft problemen om de bal te vangen. Alavila haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Wolfram probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drăguţ geeft de bal voor. Bileyci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bileyci draait met de bal, schiet en ... Pedretti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
I Ribbusciati - A.S. PRAGA 0:2

18e minuut.
Drăguţ speelt de bal door. Bileyci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrocordat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bileyci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bileyci draait met de bal, schiet en ... Pedretti bokst de bal weg.

35e minuut.
Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk geeft een lange en hoge pass. Farofeiro kopt de bal weg. Bileyci is nu in balbezit. Bileyci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pilarczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Seccia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Ribbusciati 78%, A.S. PRAGA 22%.
I Ribbusciati - A.S. PRAGA 0:2

47e minuut.
Kupfer passt de bal in één keer door. Fitrzyk rent richting de bal. Daar is Wilkanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fitrzyk rent richting de bal. Wilkanowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Owczarski kopt de bal weg. Alavila bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy verovert de bal door een tackle van achteren. Godoy geeft een hoge lob. Fitrzyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Pedretti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Bileyci is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
I Ribbusciati - A.S. PRAGA 0:3

51e minuut.
Alavila passt de bal zonder na te denken. Owczarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrocordat probeert naar een medespeler te passen. Wilkanowski is nu in balbezit. Wilkanowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Wilkanowski geeft de bal voor. Bileyci is nu in balbezit. Alavila bereikt de bal nog maar net als eerste. Alavila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I Ribbusciati - A.S. PRAGA 0:4

64e minuut.
Daar is Bileyci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Bileyci onderschept slim de pass. Bileyci schiet op doel. Pedretti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
I Ribbusciati - A.S. PRAGA 0:5

75e minuut.
Mavrocordat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrocordat geeft een hoge lob. Bileyci rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mavrocordat zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fitrzyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Ribbusciati - A.S. PRAGA 0:6

80e minuut.
Bileyci rent richting de bal. Fernández rent richting de bal. Bileyci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bileyci krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Mavrocordat probeert de bal aan de voet te houden. Heidl probeert naar een medespeler te passen. Seccia is nu in balbezit. Bileyci verovert de bal door een tackle van achteren. Bileyci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Ribbusciati 81%, A.S. PRAGA 19%.
I Ribbusciati - A.S. PRAGA 0:6