Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* Dominados
Jack Sparrow Tactiek NoHopeBob
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
35.5 gemiddelde waardering 41.9
average Schieten adequate
average Passen adequate
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Daar is Cordone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallo onderschept slim de pass. Van Praet maakt een afschuwelijke overtreding. Van Praet krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Gallo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jeandupeux zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vittori kopt de bal weg. Daar is Uribe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Moussaoui geeft de bal voor. Van Praet is nu in balbezit. Wydrzyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wydrzyński krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Van Praet rent richting de bal. Busuioc bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Praet met een sublieme pass. Cordone rent richting de bal. Cordone schiet op doel. Juričić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 53%, Dominados 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Dominados 0:0

63e minuut.
Trillo is nu in balbezit. Trillo geeft de bal voor. Cordone is nu in balbezit. Cordone draait met de bal, schiet en ... Juričić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sagan passt de bal in één keer door. Vittori bereikt de bal nog maar net als eerste. Juskowiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Juskowiak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 61%, Dominados 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Dominados 0:0