Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-30 08:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: India U21 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8542
India U21 New Zealand U21
thornova Tactiek 523
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
41.3 gemiddelde waardering 46.6
good Schieten good
average Passen adequate
good Verdedigen good


5e minuut.
Heramba neemt vlug de vrije trap. Shrestha rent richting de bal. Shoe rent richting de bal. Shrestha is nu in balbezit. Shrestha schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Jackson is nu in balbezit. Roza rent richting de bal. Roza passt de bal met de wreef. Umakanta is nu in balbezit. Umakanta schiet op doel. Muller bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Nonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrestha onderschept slim de pass. Roza maakt een afschuwelijke overtreding. Roza krijgt een gele kaart. Shrestha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lavanya wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
India U21 - New Zealand U21 1:0

25e minuut.
Daar is Bryson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bryson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bryson met een snel genomen vrije trap. Lauaki is nu in balbezit. Heramba is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Witteveen is nu in balbezit. Gordha onderschept slim de pass. Gordha passt de bal in één keer door. Umakanta is nu in balbezit. Umakanta draait met de bal, schiet en ... Muller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: India U21 37%, New Zealand U21 63%.
India U21 - New Zealand U21 1:0

52e minuut.
Gordha is nu in balbezit. Roza onderschept slim de pass. Roza geeft de bal voor. Cain rent richting de bal. Cain draait met de bal, schiet en ... Satish bokst de bal weg. Chetri rent richting de bal. Irving verovert de bal door een tackle van achteren. Irving schiet op doel. Satish kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Yalamanchili de bal. Cain bereikt de bal nog maar net als eerste. Cain haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Wellington komt het veld opgelopen. Bracken komt het veld opgelopen. Prince komt het veld opgelopen. Thimanniya komt het veld opgelopen. Cowan komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Daar is Raghunathan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordha geeft een hoge lob. Umakanta rent richting de bal. Umakanta draait met de bal, schiet en ... Cowan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
India U21 - New Zealand U21 2:0

62e minuut.
Nonu geeft een lange en hoge pass. Shrestha probeert de bal met de borst te controleren. Jackson speelt de bal door. Shrestha heeft problemen om de bal te vangen. Shrestha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bracken rent richting de bal. Lauaki rent richting de bal. Met opzet legt Shyam zijn tegenspeler op de grond. Shyam krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Shoe geeft de bal voor. Wellington controleert de bal met de borst. Umakanta is nu in balbezit. Lavanya is nu in balbezit. Lavanya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Power komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: India U21 55%, New Zealand U21 45%.
India U21 - New Zealand U21 2:0