Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-29 19:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Rhein Stars Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1044
MicarnaSA Nordic Whales
MIGROS=1 Tactiek BOT
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
39.8 gemiddelde waardering 27.5
goed Schieten matig
redelijk Passen matig
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Christophersen controleert de bal met de borst. Feys bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea rent richting de bal. Yakışıklı rent richting de bal. Yakışıklı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Yakışıklı verovert de bal door een tackle van achteren. Yakışıklı passt de bal met de wreef. Berrettini rent richting de bal. Berrettini schiet op doel. Santini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MicarnaSA - Nordic Whales 1:0

15e minuut.
Silva geeft een hoge lob. Domber rent richting de bal. Domber geeft de bal voor. Berrettini bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrettini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yakışıklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakışıklı draait met de bal, schiet en ... Santini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MicarnaSA - Nordic Whales 2:0

35e minuut.
Buitenspel voor Kojedal. Goede buitenspelval van de verdediging. Lucian neemt vlug de vrije trap. Yakışıklı rent richting de bal. Yakışıklı haalt uit met een fantastische trap. Santini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MicarnaSA - Nordic Whales 3:0

42e minuut.
Yakışıklı is nu in balbezit. Stupf rent richting de bal. Yakışıklı verovert de bal door een tackle van achteren. Yakışıklı schiet op doel. Santini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MicarnaSA - Nordic Whales 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MicarnaSA 33%, Nordic Whales 67%.
MicarnaSA - Nordic Whales 4:0

51e minuut.
Vidák is nu in balbezit. Vidák geeft een hoge lob. Feys krijgt zijn hoofd ertegen. Belea rent richting de bal. Belea schiet op doel. Santini bokst de bal weg.

56e minuut.
Lamarão kopt de bal weg. Belea is nu in balbezit. Belea probeert naar een medespeler te passen. Berrettini bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrettini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Stupf controleert de bal met de borst. Adaś onderschept slim de pass. Adaś speelt de bal door. Yakışıklı rent richting de bal. Yakışıklı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Fock rent richting de bal. Vidák verovert de bal door een tackle van achteren. Vidák geeft de bal voor. Yakışıklı rent richting de bal. Yakışıklı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MicarnaSA - Nordic Whales 5:0

72e minuut.
Domber kopt de bal weg. Vidák is nu in balbezit. Vidák geeft een hoge lob. Feys controleert de bal met de borst. Feys draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MicarnaSA - Nordic Whales 6:0

77e minuut.
Belea geeft de bal voor. Stupf kan de bal niet met de borst controleren. Yakışıklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakışıklı haalt uit met een fantastische trap. Santini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MicarnaSA - Nordic Whales 7:0

80e minuut.
Feys is nu in balbezit. Feys passt de bal zonder na te denken. Yakışıklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakışıklı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MicarnaSA - Nordic Whales 8:0

81e minuut.
Silva passt de bal in één keer door. Kojedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojedal passt de bal met de wreef. Christophersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christophersen geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Christophersen is nu in balbezit. Christophersen geeft een lange en hoge pass. Vidák kopt de bal weg. Daar is Yakışıklı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yakışıklı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MicarnaSA - Nordic Whales 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MicarnaSA 45%, Nordic Whales 55%.
MicarnaSA - Nordic Whales 9:0