Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHROBRY_1946 Drifting Clouds
VVZ-att Tactiek 2024-532-def
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
25 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 7
60.7 gemiddelde waardering 52
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


24e minuut.
Inworp. Modzelewski met de inworp. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten haalt uit met een fantastische trap. Lang probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pitzalis met de inworp. Toomingas rent richting de bal. Toomingas geeft de bal voor. Von Gunten maakt een snoekduik en kopt de bal. Mammoliti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Pitzalis is nu in balbezit. Pitzalis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lang de bal. Von Gunten rent richting de bal. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... Mammoliti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mammoliti niet meer kan verder spelen. Weinberg komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Klungelig pakt Pijoan de bal. bin Ashaari rent richting de bal. bin Ashaari passt de bal met de wreef. Laportosa rent richting de bal. Laportosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Morrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Morrison geeft een hoge lob. Daar is Von Siebenthal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laportosa rent richting de bal. Laportosa haalt uit met een fantastische trap. Weinberg bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 30%, Drifting Clouds 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHROBRY_1946 - Drifting Clouds 0:0

50e minuut.
Finamore rent richting de bal. Finamore passt de bal in één keer door. Niciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niciński schiet op doel. Diğmat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
bin Ashaari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mitreski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Pijoan is nu in balbezit. Pijoan met een sublieme pass. Daar is Sauber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Regoje komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Pitzalis geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Von Siebenthal stond buitenspel. Ştefan neemt vlug de vrije trap. Niciński is nu in balbezit. Niciński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Finamore zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro passt de bal in één keer door. Finamore is nu in balbezit. Finamore geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Diğmat niet meer kan verder spelen. Fili komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Morrison kopt de bal weg. Lang geeft een hoge lob. Niciński is nu in balbezit. Niciński schiet op doel. Fili probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Clown komt het veld opgelopen. Bürgi komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Modzelewski met een sublieme pass. Toomingas is nu in balbezit. Toomingas passt de bal met de wreef. Daar is Pijoan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pijoan geeft een lange en hoge pass. Weinberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Lang geeft een hoge lob. Báló kopt de bal weg. Mutlow rent richting de bal. Regoje verovert de bal door een tackle van achteren. Regoje schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 40%, Drifting Clouds 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHROBRY_1946 - Drifting Clouds 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Sauber kopt de bal weg. Klungelig pakt Morrison de bal. Morrison geeft de bal voor. Pitzalis controleert de bal met de borst. Pitzalis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

104e minuut.
Niciński passt de bal in één keer door. Finamore rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toomingas. Finamore raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Finamore kan niet meer verder spelen. Moczybród komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 38%, Drifting Clouds 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHROBRY_1946 - Drifting Clouds 0:0

106e minuut.
Pijoan rent richting de bal. Pijoan geeft een lange en hoge pass. Modzelewski geeft de bal voor. Clown rent richting de bal. Clown schiet op doel. Paal! Daar is Ştefan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Clown is nu in balbezit. Clown draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Drifting Clouds 1:0

112e minuut.
Fili trapt de bal weg. Modzelewski geeft een lange en hoge pass. Regoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Clown is nu in balbezit. Clown schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Drifting Clouds 2:0

117e minuut.
Arsenescu probeert de bal aan de voet te houden. Lang onderschept slim de pass. Bürgi bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Modzelewski zal de hoekschop nemen. Weinberg bokst de bal weg.

119e minuut.
Moczybród passt de bal in één keer door. Montenegro is nu in balbezit. Niciński is nu in balbezit. Niciński schiet op doel. Fili werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 39%, Drifting Clouds 61%.
CHROBRY_1946 - Drifting Clouds 2:0