Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohemian Tomcats Leinster Team
Normal Tactiek Fade
49% Balbezit 51%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 44.5
matig Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Deady rent richting de bal. McGahey bereikt de bal nog maar net als eerste. Colleary onderschept slim de pass. Colleary draait met de bal, schiet en ... Kenny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Tomcats - Leinster Team 0:1

16e minuut.
Shelton verovert de bal door een tackle van achteren. Shelton speelt de bal door. Colleary bereikt de bal nog maar net als eerste. Colleary schiet op doel. Kenny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Tomcats - Leinster Team 0:2

22e minuut.
Colleary bereikt de bal nog maar net als eerste. McGahey legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Colleary is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. McGahey geeft een lange en hoge pass. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Colleary neemt zijn aanloop. Kenny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Tomcats - Leinster Team 0:3

25e minuut.
McGahey verovert de bal door een tackle van achteren. Ferguson kopt de bal weg. Daar is Grace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colleary rent richting de bal. Colleary schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Grace de bal. Colleary onderschept slim de pass. Colleary schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Lizarazo met een sublieme pass. Dale is nu in balbezit. Dale probeert naar een medespeler te passen. Colleary rent richting de bal. Colleary haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Deady bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannion verovert de bal door een tackle van achteren. Colleary verovert de bal door een tackle van achteren. Colleary haalt uit met een fantastische trap. Kenny werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Tomcats 67%, Leinster Team 33%.
Bohemian Tomcats - Leinster Team 0:3

47e minuut.
Daar is Fay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Long is nu in balbezit. Long passt de bal zonder na te denken. Colleary bereikt de bal nog maar net als eerste. Colleary draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Lizarazo heeft problemen om de bal te vangen. Dale rent richting de bal. Dale probeert naar een medespeler te passen. Colleary rent richting de bal. Colleary draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Tomcats - Leinster Team 0:4

50e minuut.
Grace verovert de bal door een tackle van achteren. Dale verovert de bal door een tackle van achteren. Dale met een sublieme pass. Deady bereikt de bal nog maar net als eerste. Deady schiet op doel. Kenny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
McGahey geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lizarazo met de inworp. Shelton bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelton geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Dale heeft problemen om de bal te vangen. Dale speelt de bal door. Colleary heeft problemen om de bal te vangen. Colleary haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Tomcats - Leinster Team 0:5

63e minuut.
Moloney speelt de bal door. Dale rent richting de bal. Dale passt de bal in één keer door. Deady bereikt de bal nog maar net als eerste. Deady draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Dale heeft problemen om de bal te vangen. Dale geeft de bal voor. Williams kopt de bal weg. Colleary rent richting de bal. Colleary schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kenny met een harde bal richting middenveld. Lizarazo kopt de bal weg. Dale speelt de bal door. Deady is nu in balbezit. Deady draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Dale met een sublieme pass. Colleary bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelton speelt de bal door. Deady is nu in balbezit. Deady schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Hanrahan is nu in balbezit. Dale onderschept slim de pass. Dale probeert naar een medespeler te passen. Colleary is nu in balbezit. Colleary haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Colleary is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Shelton neemt de hoekschop. Kenny bokst de bal weg. Deady bereikt de bal nog maar net als eerste. Deady haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Tomcats - Leinster Team 0:6

79e minuut.
Moloney speelt de bal door. Lizarazo is nu in balbezit. Lizarazo geeft een hoge lob. Deady is nu in balbezit. Deady draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Tomcats - Leinster Team 0:7

82e minuut.
Long met de inworp. Dale bereikt de bal nog maar net als eerste. Dale probeert naar een medespeler te passen. Deady is nu in balbezit. Deady schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Tomcats - Leinster Team 0:8

84e minuut.
Shelton passt de bal zonder na te denken. Colleary rent richting de bal. Grace bereikt de bal nog maar net als eerste. Colleary onderschept slim de pass. Colleary draait met de bal, schiet en ... Kenny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Deady haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Kenny met een harde bal richting middenveld. Dale is nu in balbezit. Dale geeft een lange en hoge pass. Kenny bokst de bal weg.

89e minuut.
Kenny trapt de bal weg van het doel. Grace heeft problemen om de bal te vangen. Dale met een sublieme pass. Deady rent richting de bal. Deady haalt uit met een fantastische trap. Kenny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mannion is nu in balbezit. Colleary onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Deady neemt de hoekschop. Shelton is nu in balbezit. Shelton haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Tomcats 75%, Leinster Team 25%.
Bohemian Tomcats - Leinster Team 0:8