Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C BRANCOS Cárabos Futbol Club
ZIDANE Tactiek 4`4`2
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 57
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Pelizzaro speelt de bal door. Heijting is nu in balbezit. Heijting probeert naar een medespeler te passen. Uncu is nu in balbezit. Uncu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Jordan met de inworp. Saviola is nu in balbezit. Saviola passt de bal met de wreef. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés haalt uit met een fantastische trap. Liutinskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Wielgus is nu in balbezit. Mansoor rent richting de bal. Mansoor probeert naar een medespeler te passen. Jamgotchiam rent richting de bal. Jamgotchiam geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Feljić passt de bal met de wreef. Sojka speelt de bal door. Mircea rent richting de bal. Mircea geeft de bal voor. Konopecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Wijnaldum onderschept slim de pass. Wijnaldum probeert naar een medespeler te passen. Jamgotchiam speelt de bal door. Valdés rent richting de bal. Valdés haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Wielgus kopt de bal weg. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro speelt de bal door. Mircea geeft de bal voor. Konopecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Vergara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sojka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea geeft een lange en hoge pass. Konopecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Vergara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Uncu probeert naar een medespeler te passen. Hernández Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Konopecki naar de kleedkamers voor een vroege douche.

41e minuut.
Jordan is nu in balbezit. Jordan probeert naar een medespeler te passen. Valdés is nu in balbezit. Valdés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C BRANCOS - Cárabos Futbol Club 0:1

43e minuut.
Wielgus geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heijting zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uncu rent richting de bal. Uncu haalt uit met een fantastische trap. Vergara bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C BRANCOS 49%, Cárabos Futbol Club 51%.
F.C BRANCOS - Cárabos Futbol Club 0:1

49e minuut.
Bădălan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Heijting de bal. Heijting passt de bal zonder na te denken. Uncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uncu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Heijting met een sublieme pass. Klungelig pakt Uncu de bal. Saviola is nu in balbezit. Uncu onderschept slim de pass. Uncu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pelizzaro passt de bal met de wreef. Sojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka passt de bal met de wreef. Uncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uncu draait met de bal, schiet en ... Vergara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Sojka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mircea de bal. Mircea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Uncu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uncu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Uncu onderschept slim de pass. Saviola onderschept slim de pass. Mansoor rent richting de bal. Sojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C BRANCOS - Cárabos Futbol Club 1:1

82e minuut.
Wielgus met een sublieme pass. Jamgotchiam rent richting de bal. Heijting begaat een overtreding. Heijting krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Daar is Heijting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heijting passt de bal zonder na te denken. Uncu is nu in balbezit. Uncu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mansoor de bal onder controle te krijgen. Vergara bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C BRANCOS 36%, Cárabos Futbol Club 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C BRANCOS - Cárabos Futbol Club 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Sojka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pelizzaro de bal. Valdés is nu in balbezit. Valdés schiet op doel. Liutinskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C BRANCOS - Cárabos Futbol Club 1:2

101e minuut.
Jamgotchiam is nu in balbezit. Jamgotchiam geeft een lange en hoge pass. Saviola speelt de bal door. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C BRANCOS 51%, Cárabos Futbol Club 49%.
F.C BRANCOS - Cárabos Futbol Club 1:2

113e minuut.
Sabolčik onderschept slim de pass. Jordan speelt de bal door. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés schiet op doel. Liutinskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zagorroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorroza schiet op doel. Liutinskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

116e minuut.
Saviola probeert naar een medespeler te passen. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan passt de bal met de wreef. Valdés heeft problemen om de bal te vangen. Valdés schiet op doel. Paal! Liutinskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C BRANCOS 56%, Cárabos Futbol Club 44%.
F.C BRANCOS - Cárabos Futbol Club 1:2