Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
superboeren Dikke Moat`n
nieuw Tactiek 2323
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
48.5 gemiddelde waardering 52.8
solid Schieten excellent
adequate Passen excellent
very good Verdedigen very good


6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Florenciañez trapt de bal weg van het doel. Simons kopt de bal weg. Manjón is nu in balbezit. Manjón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
superboeren - Dikke Moat`n 1:0

10e minuut.
Rəhimzadə is nu in balbezit. Sasson verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzak probeert naar een medespeler te passen. Minh Ðạt heeft problemen om de bal te vangen. Minh Ðạt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Narandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzak verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzak passt de bal in één keer door. Włudarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Włudarczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ołówek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ulderink komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Daar is Spătariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón passt de bal met de wreef. Narandžić is nu in balbezit. Narandžić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Prina geeft de bal voor. Minh Ðạt heeft problemen om de bal te vangen. Mutino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Feri passt de bal met de wreef. Daar is Saccone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saccone speelt de bal door. Minh Ðạt is nu in balbezit. Minh Ðạt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ulderink is nu in balbezit. Saccone bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccone passt de bal met de wreef. Mutino is nu in balbezit. Mutino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superboeren 68%, Dikke Moat`n 32%.
superboeren - Dikke Moat`n 1:0

46e minuut.
Ndondé komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Włudarczyk passt de bal met de wreef. Saccone bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccone passt de bal met de wreef. Mutino rent richting de bal. Mutino draait met de bal, schiet en ... Florenciañez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Zhihe passt de bal in één keer door. Daar is Narandžić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saccone schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Saccone krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Větrovec met een sublieme pass. Sasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasson geeft een lange en hoge pass. Włudarczyk rent richting de bal. Włudarczyk draait met de bal, schiet en ... Florenciañez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Ulderink geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saccone met de inworp. Minh Ðạt is nu in balbezit. Minh Ðạt geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Saccone verovert de bal door een tackle van achteren. Saccone passt de bal in één keer door. Minh Ðạt is nu in balbezit. Minh Ðạt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
superboeren - Dikke Moat`n 1:1

87e minuut.
Minh Ðạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccone rent richting de bal. Saccone probeert naar een medespeler te passen. Mutino rent richting de bal. Mutino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
superboeren - Dikke Moat`n 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superboeren 60%, Dikke Moat`n 40%.
superboeren - Dikke Moat`n 1:2