Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Slovan Bratislava 19 Harpia
new Tactiek kuk
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
61.2 gemiddelde waardering 55.9
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Grković passt de bal in één keer door. Bordemir geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bajorski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torn geeft een hoge lob. Psarris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Alcott probeert naar een medespeler te passen. Torn is nu in balbezit. Torn geeft een hoge lob. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bajorski de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pereda is nu in balbezit. Nam Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Tverdjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tverdjak geeft een hoge lob. Nam Phương geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Waleński heeft problemen om de bal te vangen. Wartalski is nu in balbezit. Wartalski met een sublieme pass. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda haalt uit met een fantastische trap. Psarris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Warszycki geeft een lange en hoge pass. Tverdjak is nu in balbezit. Pereda verovert de bal door een tackle van achteren. Pereda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Harpia 1:0

21e minuut.
Wartalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Waleński is nu in balbezit. Wartalski verovert de bal door een tackle van achteren. Kounadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounadis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Harpia 2:0

25e minuut.
Bajorski geeft een hoge lob. Kounadis rent richting de bal. Kounadis geeft de bal voor. Pereda rent richting de bal. Pereda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Psarris maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Di Rocco rent richting de bal. Di Rocco passt de bal in één keer door. Simonetto is nu in balbezit. Simonetto schiet op doel. Blochwitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Harpia 2:1

33e minuut.
Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tverdjak is nu in balbezit. Pereda verovert de bal door een tackle van achteren. Pereda haalt uit met een fantastische trap. Psarris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bordemir speelt de bal door. Nam Phương is nu in balbezit. Nam Phương met een sublieme pass. Klungelig pakt Pereda de bal. Pereda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slovan Bratislava 19 37%, Harpia 63%.
FC Slovan Bratislava 19 - Harpia 2:1

47e minuut.
Simonetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Grković probeert naar een medespeler te passen. Kewell is nu in balbezit. Kewell draait met de bal, schiet en ... Blochwitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Slovan Bratislava 19 - Harpia 2:2

52e minuut.
Warszycki geeft een hoge lob. Daar is Tverdjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tverdjak verovert de bal door een tackle van achteren. Nam Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Phương haalt uit met een fantastische trap. Psarris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Bordemir geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pereda stond buitenspel. Combin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kewell rent richting de bal. Kewell haalt uit met een fantastische trap. Blochwitz bokst de bal weg.

65e minuut.
Combin speelt de bal door. Torn rent richting de bal. Torn geeft de bal voor. Kounadis is nu in balbezit. Kounadis draait met de bal, schiet en ... Psarris bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Harpia 3:2

68e minuut.
Torn probeert naar een medespeler te passen. Warszycki speelt de bal door. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda geeft een lange en hoge pass. Potoczak verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kewell stond buitenspel. Ištván komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slovan Bratislava 19 46%, Harpia 54%.
FC Slovan Bratislava 19 - Harpia 3:2