Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fradici mezzi Dinamo Portazza
Fradici 2 Tactiek 3punte
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 57.6
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Predojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Predojević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sida zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Predojević springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Daar is Zhongshan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhongshan probeert naar een medespeler te passen. Fiček heeft problemen om de bal te vangen. Fiček geeft een lange en hoge pass. Predojević krijgt zijn hoofd ertegen. Dimos bokst de bal weg. Ayaydın is nu in balbezit. Ayaydın draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gubian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Axundov komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zhongshan zal de hoekschop nemen. Ayaydın maakt een snoekduik en kopt de bal. Dimos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fradici mezzi - Dinamo Portazza 0:1

10e minuut.
Kwaiszewski heeft problemen om de bal te vangen. Jung is nu in balbezit. Zhongshan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jung is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jinsheng neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Collin met een sublieme pass. Sida bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaiszewski begaat een overtreding. Kwaiszewski krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Águstsson rent richting de bal. Axundov verovert de bal door een tackle van achteren. Jung is nu in balbezit. Jung haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Austin geeft een hoge lob. Kraman kopt de bal weg. Daar is Sida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwaiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaiszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sida onderschept slim de pass. Sida passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fiček de bal. Fiček geeft een hoge lob. Predojević krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
fradici mezzi - Dinamo Portazza 0:2

31e minuut.
Sida is nu in balbezit. Sida geeft de bal voor. Predojević is nu in balbezit. Predojević haalt uit met een fantastische trap. Dimos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fradici mezzi - Dinamo Portazza 0:3

33e minuut.
Axundov geeft de bal voor. Inworp. Jinsheng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Águstsson rent richting de bal. Águstsson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De Liguori passt de bal met de wreef. Laboga speelt de bal door. Jung rent richting de bal. Águstsson is nu in balbezit. Águstsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Fiček passt de bal zonder na te denken. Ayaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayaydın passt de bal in één keer door. Predojević rent richting de bal. Predojević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sida is nu in balbezit. Sida met een sublieme pass. Daar is Fiček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiček geeft de bal voor. Predojević krijgt zijn hoofd ertegen. Dimos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Austin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Collin de bal. Ayaydın rent richting de bal. Ayaydın schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fradici mezzi - Dinamo Portazza 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fradici mezzi 56%, Dinamo Portazza 44%.
fradici mezzi - Dinamo Portazza 0:4

47e minuut.
De Liguori rent richting de bal. De Liguori probeert naar een medespeler te passen. Fiček is nu in balbezit. Fiček geeft een hoge lob. Predojević maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fradici mezzi - Dinamo Portazza 0:5

55e minuut.
Collin kan de bal niet met de borst controleren. Predojević is nu in balbezit. Collin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Predojević wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

58e minuut.
Águstsson rent richting de bal. Balcıoğlu begaat een overtreding. Águstsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Jinsheng zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jung krijgt zijn hoofd ertegen. Kervan bokst de bal weg.

64e minuut.
Collin met een sublieme pass. Águstsson rent richting de bal. Águstsson passt de bal zonder na te denken. Jung heeft problemen om de bal te vangen. Jung draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Frigerio rent richting de bal. Predojević verovert de bal door een tackle van achteren. Fiček is nu in balbezit. Fiček draait met de bal, schiet en ... Dimos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fradici mezzi - Dinamo Portazza 0:6

74e minuut.
Águstsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Axundov bereikt de bal nog maar net als eerste. Axundov geeft een lange en hoge pass. Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Kraman geeft een hoge lob. Jung rent richting de bal. Águstsson rent richting de bal. Águstsson draait met de bal, schiet en ... Kervan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fradici mezzi - Dinamo Portazza 1:6

79e minuut.
De Liguori probeert naar een medespeler te passen. Fiček rent richting de bal. Fiček geeft een lange en hoge pass. Predojević is nu in balbezit. Predojević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tosiński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fiček. Fiček krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Dimos met een sublieme pass. Jung kopt de bal weg. Stratulat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaiszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kwaiszewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fradici mezzi 59%, Dinamo Portazza 41%.
fradici mezzi - Dinamo Portazza 1:6