Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Could you not bid this player??? Trójkolorowi 1919
tac777mod Tactiek Go Go Go x2
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
26.4 gemiddelde waardering 50.5
weak Schieten excellent
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Toutountzis kopt de bal weg. Cora rent richting de bal. Cora geeft een lange en hoge pass. Jura bereikt de bal nog maar net als eerste. Jura schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Pecoraro verovert de bal door een tackle van achteren. Toutountzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Toutountzis geeft een hoge lob. Louvet rent richting de bal. Louvet draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Karbowiak is nu in balbezit. Ateşoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ateşoğlu geeft de bal voor. Jura krijgt zijn hoofd ertegen. Szydłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - Trójkolorowi 1919 0:1

20e minuut.
Karbowiak controleert de bal met de borst. Ateşoğlu is nu in balbezit. Ateşoğlu geeft de bal voor. Jura maakt een snoekduik en kopt de bal. Szydłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - Trójkolorowi 1919 0:2

25e minuut.
Kül met een sublieme pass. Marcyjański geeft een hoge lob. Tremonti geeft een lange en hoge pass. Louvet rent richting de bal. Louvet haalt uit met een fantastische trap. Szydłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Inworp. Cora met een snelle inworp. Stoenescu probeert naar een medespeler te passen. Jura bereikt de bal nog maar net als eerste. Jura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Ateşoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ateşoğlu met een sublieme pass. Murawski probeert de bal aan de voet te houden. Cora rent richting de bal. Cora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Cora verovert de bal door een tackle van achteren. Cora passt de bal met de wreef. Jura bereikt de bal nog maar net als eerste. Jura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - Trójkolorowi 1919 0:3

45e minuut.
Gałek komt het veld opgelopen. Jonaitis komt het veld opgelopen. Gonzo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Could you not bid this player??? 79%, Trójkolorowi 1919 21%.
Could you not bid this player??? - Trójkolorowi 1919 0:3

51e minuut.
Niemczycki heeft problemen om de bal te vangen. Procopio is nu in balbezit. Procopio geeft de bal voor. Jura rent richting de bal. Jura draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jura rent richting de bal. Jura geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kavon de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Sağlamsoy rent richting de bal. Sağlamsoy geeft de bal voor. Louvet is nu in balbezit. Louvet schiet op doel. Szydłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Jura rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - Trójkolorowi 1919 0:4

74e minuut.
Marcyjański controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Toutountzis neemt vlug de vrije trap. Stoenescu kopt de bal weg. Jura bereikt de bal nog maar net als eerste. Jura schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - Trójkolorowi 1919 0:5

76e minuut.
Cora geeft een lange en hoge pass. Kałuziński controleert de bal met de borst. Louvet rent richting de bal. Louvet schiet op doel. Szydłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - Trójkolorowi 1919 0:6

81e minuut.
Karbowiak heeft problemen om de bal te vangen. Karbowiak passt de bal zonder na te denken. Louvet rent richting de bal. Louvet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - Trójkolorowi 1919 0:7

83e minuut.
Dyoniziak passt de bal zonder na te denken. Karbowiak is nu in balbezit. Louvet verovert de bal door een tackle van achteren. Louvet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Karbowiak heeft problemen om de bal te vangen. Ateşoğlu onderschept slim de pass. Klungelig pakt Ateşoğlu de bal. Ateşoğlu geeft een lange en hoge pass. Jura springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sağlamsoy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Holčák komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Could you not bid this player??? 67%, Trójkolorowi 1919 33%.
Could you not bid this player??? - Trójkolorowi 1919 0:7