Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-05 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Batitrakyaspor Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3385
Batitrakyaspor Diljen Roni FC
1:) Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
34 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
48.6 gemiddelde waardering 30.1
excellent Schieten adequate
solid Passen weak
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Türüker onderschept slim de pass. Türüker geeft een hoge lob. Brogi geeft een lange en hoge pass. Maladenis is nu in balbezit. Maladenis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Diljen Roni FC 1:0

6e minuut.
Tsiflikas passt de bal met de wreef. Türüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Türüker geeft een hoge lob. Agüero rent richting de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Breed bokst de bal weg. Maladenis is nu in balbezit. Maladenis haalt uit met een fantastische trap. Breed maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Diljen Roni FC 2:0

10e minuut.
Spitti onderschept slim de pass. Spitti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Francia de bal. Maladenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maladenis schiet op doel. Breed verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Allikvee de bal. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Breed bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Diljen Roni FC 3:0

11e minuut.
Stepanov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brogi met de inworp. Maladenis rent richting de bal. Maladenis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Francia trapt de bal weg. Daar is Akalan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maladenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maladenis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Francia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Türüker de bal. Türüker geeft een hoge lob. Maladenis maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Francia de bal. Breed bokst de bal weg.

19e minuut.
Agüero is nu in balbezit. Agüero passt de bal zonder na te denken. Maladenis rent richting de bal. Maladenis haalt uit met een fantastische trap. Breed werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Agüero is nu in balbezit. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Tsiflikas is nu in balbezit. Türüker rent richting de bal. Türüker geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Allikvee speelt de bal door. Tsiflikas speelt de bal door. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Breed maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Diljen Roni FC 4:0

25e minuut.
Çevikyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Çevikyiğit geeft een hoge lob. Agüero met een sublieme pass. Türüker geeft een hoge lob. Maladenis maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Diljen Roni FC 5:0

29e minuut.
Şırnaklıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Tsiflikas is nu in balbezit. Tsiflikas passt de bal zonder na te denken. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero speelt de bal door. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Romero passt de bal in één keer door. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Francia begaat een overtreding. Agüero raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Czene neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Diljen Roni FC 6:0

41e minuut.
Elbistanlı met een snelle inworp. Çevikyiğit rent richting de bal. Çevikyiğit geeft een lange en hoge pass. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Breed verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Türüker zal de hoekschop nemen. Agüero kopt de bal weg. Daar is Maladenis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maladenis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batitrakyaspor 31%, Diljen Roni FC 69%.
Batitrakyaspor - Diljen Roni FC 6:0

51e minuut.
Štrbský passt de bal in één keer door. Şırnaklıoğlu geeft een lange en hoge pass. Tsiflikas kopt de bal weg. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Francia heeft problemen om de bal te vangen. Maladenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maladenis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Diljen Roni FC 7:0

53e minuut.
Brogi passt de bal in één keer door. Czene is nu in balbezit. Czene probeert naar een medespeler te passen. Maladenis is nu in balbezit. Maladenis haalt uit met een fantastische trap. Breed kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Breed met een harde bal richting middenveld. Tsiflikas kopt de bal weg. Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Diljen Roni FC 8:0

60e minuut.
Elbistanlı kopt de bal weg. Inworp. Tsiflikas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Türüker rent richting de bal. Türüker geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Daar is Francia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Akalan passt de bal in één keer door. Maladenis rent richting de bal. Maladenis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Stepanov met een snelle inworp. Şırnaklıoğlu rent richting de bal. Şırnaklıoğlu geeft de bal voor. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Akalan met een sublieme pass. Tsiflikas is nu in balbezit. Tsiflikas met een sublieme pass. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Diljen Roni FC 9:0

72e minuut.
Çevikyiğit geeft een lange en hoge pass. Allikvee kopt de bal weg. Maladenis probeert de bal aan de voet te houden. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Czene onderschept slim de pass. Czene passt de bal zonder na te denken. Maladenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maladenis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Diljen Roni FC 10:0

85e minuut.
Buitenspel voor Yıkılmaz. Goede buitenspelval van de verdediging. Çevikyiğit maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Agüero de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Diljen Roni FC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batitrakyaspor 29%, Diljen Roni FC 71%.
Batitrakyaspor - Diljen Roni FC 11:0