Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-05 19:16
  • Competitiewedstrijd: ScapCUP
  • Stadion: TORINO1906 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2172
TORINO1906 Caminata
tito 4312 Tactiek pig_av
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
34.1 gemiddelde waardering 45.4
goed Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Klungelig pakt Chiapuzzo de bal. Chiaretto is nu in balbezit. Chiapuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiaretto verovert de bal door een tackle van achteren. Chiaretto geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Farnese geeft de bal voor. Albertino kopt de bal weg. Baudoni rent richting de bal. Baudoni schiet op doel. Chiniewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TORINO1906 - Caminata 0:1

12e minuut.
Pagno geeft een lange en hoge pass. Albertino kopt de bal weg. Albertino bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TORINO1906 - Caminata 0:2

15e minuut.
Crescenzio geeft een lange en hoge pass. Avogari rent richting de bal. Albertino onderschept slim de pass. Albertino schiet op doel. Chiniewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Budassi haalt uit met een fantastische trap. Rustichello probeert de bal aan de voet te houden. Farnese is nu in balbezit. Farnese probeert de bal met de borst te controleren. Farnese draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Budassi is nu in balbezit. Budassi geeft een lange en hoge pass. Albertino bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertino haalt uit met een fantastische trap. Chiniewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TORINO1906 - Caminata 0:3

21e minuut.
Lagana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagana geeft een hoge lob. Albertino kopt de bal weg. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Labbate controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pagno maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Metalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Labbate verovert de bal door een tackle van achteren. Chiaretto begaat een overtreding. Chiaretto krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Metalli is nu in balbezit. Metalli geeft de bal voor. Klungelig pakt Borghetto de bal. Albertino bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertino haalt uit met een fantastische trap. Chiniewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Budassi kopt de bal weg. Rustichello probeert de bal aan de voet te houden. Albertino is nu in balbezit. Albertino schiet op doel. Chiniewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Chiniewicz trapt de bal weg. Crescenzio kopt de bal weg. Borghetto rent richting de bal. Albertino verovert de bal door een tackle van achteren. Albertino draait met de bal, schiet en ... Chiniewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Baudoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albertino bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baudoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TORINO1906 - Caminata 0:4

40e minuut.
Gaggiano is nu in balbezit. Di Luca Nieri onderschept slim de pass. Di Luca Nieri geeft een hoge lob. Farnese rent richting de bal. Farnese haalt uit met een fantastische trap. Chiniewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TORINO1906 65%, Caminata 35%.
TORINO1906 - Caminata 0:4

51e minuut.
Chiaretto verovert de bal door een tackle van achteren. Chiaretto geeft een lange en hoge pass. Crescenzio kopt de bal weg. Albertino is nu in balbezit. Albertino schiet op doel. Chiniewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Crescenzio probeert naar een medespeler te passen. Budassi rent richting de bal. Agliardi begaat een overtreding. Agliardi krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Agliardi probeert de bal aan de voet te houden. Budassi is nu in balbezit. Dal Pra begaat een overtreding. Dal Pra krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Rustichello met een snelle inworp. Chiaretto is nu in balbezit. Chiaretto geeft de bal voor. Albertino is nu in balbezit. Albertino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TORINO1906 - Caminata 0:5

73e minuut.
Klungelig pakt Dal Pra de bal. Baudoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudoni geeft een lange en hoge pass. Farnese rent richting de bal. Farnese draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Budassi geeft de bal voor. Chiaretto rent richting de bal. Chiaretto passt de bal zonder na te denken. Farnese is nu in balbezit. Farnese draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Borghetto is nu in balbezit. Albertino onderschept slim de pass. Albertino geeft een lange en hoge pass. Farnese is nu in balbezit. Farnese schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Baudoni kopt de bal weg. Albertino rent richting de bal. Farnese is nu in balbezit. Albertino rent richting de bal. Albertino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TORINO1906 - Caminata 0:6

88e minuut.
Chiaretto passt de bal in één keer door. Borghetto geeft een lange en hoge pass. Daar is Di Luca Nieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaggiano rent richting de bal. Gaggiano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TORINO1906 - Caminata 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TORINO1906 61%, Caminata 39%.
TORINO1906 - Caminata 1:6