Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glatzesträhler Lozärn VfB Landschlacht `07
442_2 Tactiek 3st
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
40.4 gemiddelde waardering 43.5
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen matig
goed Verdedigen matig


11e minuut.
Derdiyok geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Descombes de bal onder controle te krijgen. Läckerli is nu in balbezit. Läckerli schiet op doel. Ghislieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Derdiyok passt de bal in één keer door. Donati bereikt de bal nog maar net als eerste. Brintazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brintazzoli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Läckerli rent richting de bal. Kaufmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerny onderschept slim de pass. Läckerli is nu in balbezit. Läckerli schiet op doel. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Hâmpu geeft een hoge lob. Brintazzoli rent richting de bal. Brintazzoli passt de bal in één keer door. Seivittaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Seivittaro schiet op doel. De bal raakt de paal. Hahn probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Dantschotter maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bendkowski heeft problemen om de bal te vangen. Kaufmann rent richting de bal. Zappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ghislieri trapt de bal weg van het doel. Zappa rent richting de bal. Cerny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zappa raakt geblesseerd tijdens het duel. Haller met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hâmpu probeert naar een medespeler te passen. Donati geeft een hoge lob. Descombes kopt de bal weg. Rüssler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüssler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Seivittaro geeft een lange en hoge pass. Brintazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brintazzoli geeft een hoge lob. Seivittaro rent richting de bal. Seivittaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - VfB Landschlacht `07 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glatzesträhler Lozärn 47%, VfB Landschlacht `07 53%.
Glatzesträhler Lozärn - VfB Landschlacht `07 1:0

52e minuut.
Derdiyok bereikt de bal nog maar net als eerste. Derdiyok geeft een hoge lob. Daar is Cerny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappa geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kaufmann is nu in balbezit. Kaufmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Glatzesträhler Lozärn - VfB Landschlacht `07 1:1

54e minuut.
Läckerli passt de bal met de wreef. Kaufmann rent richting de bal. Läckerli rent richting de bal. Zappa is nu in balbezit. Zappa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rüssler speelt de bal door. Zappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul Aziz rent richting de bal. Zappa verovert de bal door een tackle van achteren. Zappa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Klungelig pakt Mosinzon de bal. Mosinzon probeert naar een medespeler te passen. Hâmpu rent richting de bal. Hâmpu geeft de bal voor. Blocher onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Läckerli is nu in balbezit. Zappa is nu in balbezit. Läckerli rent richting de bal. Läckerli schiet op doel. Ghislieri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - VfB Landschlacht `07 1:2

78e minuut.
Reber bereikt de bal nog maar net als eerste. Reber geeft een lange en hoge pass. Cerny is nu in balbezit. Zappa onderschept slim de pass. Zappa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Bendkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zappa is nu in balbezit. Zappa haalt uit met een fantastische trap. Kaufmann probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - VfB Landschlacht `07 1:3

84e minuut.
Reber bereikt de bal nog maar net als eerste. Derdiyok onderschept slim de pass. Derdiyok geeft de bal voor. Läckerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Läckerli haalt uit met een fantastische trap. Ghislieri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glatzesträhler Lozärn 58%, VfB Landschlacht `07 42%.
Glatzesträhler Lozärn - VfB Landschlacht `07 1:3