Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-05 18:24
  • Competitiewedstrijd: LD CUP
  • Stadion: TĂPŞAN
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8714
BAIETII VESELI FC TULCEA L.D.
simplu Tactiek 4-5-1
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
39.8 gemiddelde waardering 43.8
good Schieten average
adequate Passen adequate
average Verdedigen solid


3e minuut.
Laursen probeert naar een medespeler te passen. Gallo rent richting de bal. Răducioiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gallo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gallo neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Broczkowski met een sublieme pass. Brovarskyi probeert naar een medespeler te passen. Gallo heeft problemen om de bal te vangen. Gallo schiet op doel. Lizarazu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - FC TULCEA L.D. 0:1

11e minuut.
Laursen speelt de bal door. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Plop rent richting de bal. Sieczka onderschept slim de pass. Sieczka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Răducioiu probeert naar een medespeler te passen. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski speelt de bal door. Gallo rent richting de bal. Gallo schiet op doel. Lizarazu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gallo is nu in balbezit. Gallo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Plop bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marina. Marina krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Klungelig pakt Tomoşoiu de bal. Laursen onderschept slim de pass. Laursen passt de bal met de wreef. Gallo is nu in balbezit. Gallo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAIETII VESELI 60%, FC TULCEA L.D. 40%.
BAIETII VESELI - FC TULCEA L.D. 0:1

48e minuut.
Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski passt de bal met de wreef. Brovarskyi met een sublieme pass. Gallo rent richting de bal. Gallo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Morariu passt de bal in één keer door. Fică is nu in balbezit. Skoneczny onderschept slim de pass. Tomoşoiu rent richting de bal. Tomoşoiu draait met de bal, schiet en ... Cigány kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Gallo is nu in balbezit. Brovarskyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brovarskyi geeft een lange en hoge pass. Gallo is nu in balbezit. Gallo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - FC TULCEA L.D. 0:2

73e minuut.
Fică is nu in balbezit. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică is nu in balbezit. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kawa onderschept slim de pass. Kawa speelt de bal door. Sieczka is nu in balbezit. Klungelig pakt Sieczka de bal. Sieczka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kawa met een snelle inworp. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Laursen onderschept slim de pass. Laursen geeft een hoge lob. Smiorcăilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Laursen speelt de bal door. Brovarskyi is nu in balbezit. Brovarskyi probeert naar een medespeler te passen. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo haalt uit met een fantastische trap. Lizarazu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Voştinar de bal. Gallo rent richting de bal. Gallo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - FC TULCEA L.D. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAIETII VESELI 57%, FC TULCEA L.D. 43%.
BAIETII VESELI - FC TULCEA L.D. 0:3