Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-12 18:22
  • Competitiewedstrijd: LD CUP
  • Stadion: TĂPŞAN
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 5743
BAIETII VESELI F.C.U1948
simplu Tactiek FCU 2
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 34.2
goed Schieten redelijk
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen redelijk


13e minuut.
Mangione geeft de bal voor. Marina probeert naar een medespeler te passen. Kuznetsov is nu in balbezit. Kuznetsov haalt uit met een fantastische trap. Lizarazu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Răducioiu geeft een hoge lob. Inworp. Huarcaya met de inworp. Brennan rent richting de bal. Brennan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Attia rent richting de bal. Covrig verovert de bal door een tackle van achteren. Covrig passt de bal met de wreef. Fică rent richting de bal. Fică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAIETII VESELI 55%, F.C.U1948 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BAIETII VESELI - F.C.U1948 0:0

48e minuut.
Mangione verovert de bal door een tackle van achteren. Mangione geeft een lange en hoge pass. Plop probeert de bal aan de voet te houden. Kuznetsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuznetsov draait met de bal, schiet en ... Lizarazu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - F.C.U1948 0:1

52e minuut.
Răducioiu passt de bal in één keer door. Panait is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brennan. Brennan krijgt een gele kaart.

55e minuut.
El-Sayed geeft de bal voor. Huarcaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Huarcaya geeft een hoge lob. Franco is nu in balbezit. Franco draait met de bal, schiet en ... Lizarazu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Brennan met een sublieme pass. El-Sayed is nu in balbezit. Plop onderschept slim de pass. Plop geeft een hoge lob. Huarcaya kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Huarcaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Huarcaya geeft een lange en hoge pass. Voştinar heeft problemen om de bal te vangen. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Brennan probeert naar een medespeler te passen. Voştinar speelt de bal door. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuznetsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuznetsov haalt uit met een fantastische trap. Lizarazu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAIETII VESELI 59%, F.C.U1948 41%.
BAIETII VESELI - F.C.U1948 0:1