Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-02 18:22
  • Competitiewedstrijd: LD CUP
  • Stadion: F.C.U1948 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3234
F.C.U1948 BAIETII VESELI
FCU 2 Tactiek simplu
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.1 gemiddelde waardering 41.4
matig Schieten goed
matig Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Covrig rent richting de bal. Kuznetsov begaat een overtreding. Covrig raakt geblesseerd tijdens het duel. Crisan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fică maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Attia rent richting de bal. Covrig onderschept slim de pass. Covrig speelt de bal door. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică draait met de bal, schiet en ... Julin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - BAIETII VESELI 0:1

20e minuut.
Crisan probeert de bal met de borst te controleren. Bugarin verovert de bal door een tackle van achteren. Bugarin geeft de bal voor. Huarcaya rent richting de bal. Huarcaya haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Kuznetsov onderschept slim de pass. Taymullah rent richting de bal. Kuznetsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuznetsov draait met de bal, schiet en ... Lizarazu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.U1948 - BAIETII VESELI 1:1

31e minuut.
Klungelig pakt Kondzioł de bal. Covrig is nu in balbezit. Kondzioł onderschept slim de pass. Tomoşoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Tomoşoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Vărzaru onderschept slim de pass. Vărzaru geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fică met de inworp. Smiorcăilă geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Fică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Attia is nu in balbezit. Covrig onderschept slim de pass. Covrig haalt uit met een fantastische trap. Julin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - BAIETII VESELI 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U1948 53%, BAIETII VESELI 47%.
F.C.U1948 - BAIETII VESELI 1:2

50e minuut.
Voştinar is nu in balbezit. Taymullah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Voştinar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Voştinar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Attia de bal. Covrig is nu in balbezit. Covrig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ardınç heeft problemen om de bal te vangen. Fică is nu in balbezit. Ardınç verovert de bal door een tackle van achteren. Smiorcăilă is nu in balbezit. Smiorcăilă geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Crisan met een sublieme pass. Kondzioł is nu in balbezit. Covrig onderschept slim de pass. Covrig draait met de bal, schiet en ... Julin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - BAIETII VESELI 1:3

81e minuut.
Vărzaru heeft problemen om de bal te vangen. Vărzaru geeft een hoge lob. Plop kan de bal niet met de borst controleren. Millán is nu in balbezit. Millán geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuznetsov heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tomoşoiu probeert de bal aan de voet te houden. Kuznetsov rent richting de bal. Kuznetsov passt de bal met de wreef. Taymullah rent richting de bal. Taymullah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Răducioiu geeft een lange en hoge pass. Daar is Kondzioł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică haalt uit met een fantastische trap. Julin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - BAIETII VESELI 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U1948 57%, BAIETII VESELI 43%.
F.C.U1948 - BAIETII VESELI 1:4