Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
footballclub Olimpia Capua 2023
442new Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
23 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 37.3
solid Schieten average
solid Passen average
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Natoli heeft problemen om de bal te vangen. Natoli passt de bal in één keer door. Paderewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paderewski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
footballclub - Olimpia Capua 2023 1:0

8e minuut.
Barulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Natoli verovert de bal door een tackle van achteren. Natoli met een sublieme pass. Bertulli is nu in balbezit. Bertulli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Barulski controleert de bal met de borst. Natoli onderschept slim de pass. Natoli passt de bal zonder na te denken. Paderewski is nu in balbezit. Paderewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Paderewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawełczyk rent richting de bal. Paderewski onderschept slim de pass. Paderewski schiet op doel. Tauchmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
footballclub - Olimpia Capua 2023 2:0

13e minuut.
Bertulli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Korycki de bal. Paderewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paderewski schiet op doel. Tauchmann probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Papała speelt de bal door. Klungelig pakt Pană de bal. Pană speelt de bal door. Paderewski rent richting de bal. Paderewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Inworp. Natoli met de inworp. Bertulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertulli draait met de bal, schiet en ... Korycki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Natoli neemt de hoekschop. Tauchmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Harby onderschept slim de pass. Harby passt de bal zonder na te denken. Bertulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertulli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Korycki de bal onder controle te krijgen. Tauchmann bokst de bal weg.

22e minuut.
Papała geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wieruchowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paderewski is nu in balbezit. Paderewski schiet op doel. Tauchmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
giovaninni met een sublieme pass. Terenzi rent richting de bal. Stuer begaat een overtreding. Stuer krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Natoli passt de bal met de wreef. Bertulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Pawełczyk ... Strafschop! Bertulli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paderewski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Natoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Natoli met een sublieme pass. Stuer speelt de bal door. Paderewski rent richting de bal. Paderewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
footballclub - Olimpia Capua 2023 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: footballclub 26%, Olimpia Capua 2023 74%.
footballclub - Olimpia Capua 2023 3:0

56e minuut.
Inworp. Natoli met de inworp. Harby met een sublieme pass. Bertulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertulli haalt uit met een fantastische trap. Tauchmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Korycki geeft de bal voor. Natoli kopt de bal weg. Pawełczyk rent richting de bal. Bertulli verovert de bal door een tackle van achteren. Bertulli schiet op doel. Tauchmann bokst de bal weg.

59e minuut.
Natoli met een sublieme pass. Wieruchowski rent richting de bal. Wieruchowski probeert naar een medespeler te passen. Paderewski is nu in balbezit. Paderewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Paderewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paderewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Azor de bal. Bertulli onderschept slim de pass. Bertulli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Wieruchowski onderschept slim de pass. Wieruchowski speelt de bal door. Paderewski rent richting de bal. Bertulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertulli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Korycki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bertulli. Korycki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Antilli komt het veld opgelopen. Papała raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hałapacz komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Inworp. Perich komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Hałapacz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Barulski de bal onder controle te krijgen. Stuer kopt de bal weg. Perich is nu in balbezit. Perich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: footballclub 36%, Olimpia Capua 2023 64%.
footballclub - Olimpia Capua 2023 3:0