Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team perrodrigoxs universitario de deportes
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.7 gemiddelde waardering 27.4
average Schieten weak
poor Passen average
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Soria met een harde bal richting middenveld. Ubillús kopt de bal weg. Revoredo kan de bal niet met de borst controleren. Chodkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Chodkowski kopt de bal weg. Ubillús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubillús passt de bal zonder na te denken. Chodkowski is nu in balbezit. Chodkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tempone rent richting de bal. López onderschept slim de pass. López geeft de bal voor. Chodkowski rent richting de bal. Chodkowski haalt uit met een fantastische trap. Soria bokst de bal weg.

16e minuut.
Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López geeft een lange en hoge pass. Chodkowski rent richting de bal. Chodkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández onderschept slim de pass. Fernández speelt de bal door. Chodkowski is nu in balbezit. Chodkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tempone heeft problemen om de bal te vangen. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López speelt de bal door. Chodkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Chumpitaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú verovert de bal door een tackle van achteren. Aramburú passt de bal met de wreef. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team perrodrigoxs - universitario de deportes 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team perrodrigoxs 62%, universitario de deportes 38%.
Team perrodrigoxs - universitario de deportes 1:0

50e minuut.
Vera-Tudela passt de bal met de wreef. Fernández is nu in balbezit. Lozano maakt een afschuwelijke overtreding. Lozano is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Fernández is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chumpitaz wilt de vrije trap nemen. Tempone kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Revoredo speelt de bal door. Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chumpitaz met een sublieme pass. Chodkowski is nu in balbezit. Chodkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team perrodrigoxs - universitario de deportes 1:1

60e minuut.
Tempone geeft een hoge lob. López geeft een lange en hoge pass. Galdós heeft problemen om de bal te vangen. Chodkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodkowski schiet op doel. Paal! Revoredo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Galdós de bal. Ubillús rent richting de bal. Ubillús draait met de bal, schiet en ... Soria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Acuña met een sublieme pass. Benavente rent richting de bal. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team perrodrigoxs - universitario de deportes 2:1

83e minuut.
Chumpitaz rent richting de bal. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña passt de bal zonder na te denken. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo is nu in balbezit. Aguayo passt de bal zonder na te denken. Chodkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team perrodrigoxs 45%, universitario de deportes 55%.
Team perrodrigoxs - universitario de deportes 2:1