Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-13 01:29
  • Competitiewedstrijd: Salseo
  • Stadion: MAKALU FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 253
MAKALU FC FC JSparrow
MAKALU Tactiek JSparrow
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 37
redelijk Schieten goed
goed Passen matig
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Colţan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez geeft een hoge lob. Tardieu geeft de bal voor. Pilota heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Colţan rent richting de bal. Colţan probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Dragoni de bal onder controle te krijgen. Pilota is nu in balbezit. Pilota haalt uit met een fantastische trap. Kojtila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Martínez rent richting de bal. Basman verovert de bal door een tackle van achteren. Basman met een sublieme pass. Pilota rent richting de bal. Pilota draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Melgar verovert de bal door een tackle van achteren. Melgar geeft een hoge lob. Inworp. Dragoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colţan geeft een lange en hoge pass. Paal! Kojtila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pilota rent richting de bal. Pilota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MAKALU FC - FC JSparrow 1:0

37e minuut.
Klungelig pakt Martínez de bal. Vorteil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorteil probeert naar een medespeler te passen. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Grealish probeert naar een medespeler te passen. Reist is nu in balbezit. Reist passt de bal met de wreef. Cintezoi is nu in balbezit. Cintezoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MAKALU FC - FC JSparrow 1:1

43e minuut.
Basman is nu in balbezit. Basman haalt uit met een fantastische trap. Goffi probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vorteil geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Drago geeft een hoge lob. Bazylewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Verbeke de bal. Reist bereikt de bal nog maar net als eerste. Reist haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Narfason bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAKALU FC 40%, FC JSparrow 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MAKALU FC - FC JSparrow 1:1

46e minuut.
Drago raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tamashiro komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Narfason speelt de bal door. Basman met een sublieme pass. Pilota rent richting de bal. Basman bereikt de bal nog maar net als eerste. Basman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Dragoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan geeft de bal voor. Pilota rent richting de bal. Pilota draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez geeft een hoge lob. Reist bereikt de bal nog maar net als eerste. Reist haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MAKALU FC - FC JSparrow 1:2

59e minuut.
Śmielak geeft een lange en hoge pass. Cintezoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardieu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tardieu krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Vorteil passt de bal met de wreef. Pilota bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Śmielak. Śmielak krijgt een gele kaart. Pilota is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Verbeke zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pilota maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Basman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztipánovics tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Basman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lambertini komt het veld opgelopen. Rejman komt het veld opgelopen. Moral komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Reist passt de bal zonder na te denken. Grealish is nu in balbezit. Grealish passt de bal met de wreef. Cintezoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintezoi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pilota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilota passt de bal zonder na te denken. Colţan probeert naar een medespeler te passen. Basman rent richting de bal. Basman draait met de bal, schiet en ... Kojtila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Grealish verovert de bal door een tackle van achteren. Reist rent richting de bal. Reist passt de bal in één keer door. Cintezoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintezoi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MAKALU FC - FC JSparrow 1:3

90e minuut.
Dragoni is nu in balbezit. Tamashiro onderschept slim de pass. Tamashiro probeert naar een medespeler te passen. Cintezoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintezoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MAKALU FC - FC JSparrow 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAKALU FC 51%, FC JSparrow 49%.
MAKALU FC - FC JSparrow 1:4