Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-20 01:29
  • Competitiewedstrijd: Salseo
  • Stadion: chikano Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 919
FC JSparrow universitario de deportes
JSparrow Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
38 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 28.5
very good Schieten weak
average Passen average
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Cintezoi probeert de bal aan de voet te houden. Sztipánovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztipánovics geeft de bal voor. Reist rent richting de bal. Reist haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JSparrow - universitario de deportes 1:0

5e minuut.
Reist speelt de bal door. Cintezoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintezoi haalt uit met een fantastische trap. Olivos probeert de bal aan de voet te houden. Reist is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Reist bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Reist draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC JSparrow - universitario de deportes 2:0

7e minuut.
Ubillús bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez onderschept slim de pass. Chodkowski rent richting de bal. Ubillús is nu in balbezit. Ubillús haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kojtila met een harde bal richting middenveld. Tamashiro kopt de bal weg. Vera-Tudela probeert de bal met de borst te controleren. Cintezoi is nu in balbezit. Cintezoi schiet op doel. Benavides kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reist krijgt zijn hoofd ertegen. Benavides probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Acasuzo kopt de bal weg. Inworp. Vélez met de inworp. Grealish geeft een hoge lob. Cintezoi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Inworp. Melgar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sztipánovics geeft een lange en hoge pass. Reist bereikt de bal nog maar net als eerste. Reist schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Aliaga de bal. Sztipánovics rent richting de bal. Sztipánovics passt de bal zonder na te denken. Reist is nu in balbezit. Reist draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Acasuzo rent richting de bal. Reist verovert de bal door een tackle van achteren. Reist passt de bal met de wreef. Cintezoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintezoi schiet op doel. Benavides bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Aliaga de bal. Sztipánovics probeert naar een medespeler te passen. Cintezoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintezoi haalt uit met een fantastische trap. Benavides maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Olivos geeft een lange en hoge pass. Tamashiro kopt de bal weg. Cintezoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintezoi haalt uit met een fantastische trap. Benavides maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JSparrow - universitario de deportes 3:0

29e minuut.
Chumpitaz speelt de bal door. Aliaga rent richting de bal. Cintezoi verovert de bal door een tackle van achteren. Cintezoi schiet op doel. Benavides probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JSparrow - universitario de deportes 4:0

34e minuut.
Aliaga probeert de bal aan de voet te houden. Reist rent richting de bal. Reist passt de bal met de wreef. Cintezoi rent richting de bal. Cintezoi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Reist maakt een snoekduik en kopt de bal. Cintezoi kopt de bal weg. Reist is nu in balbezit. Reist draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Benavente de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JSparrow - universitario de deportes 5:0

39e minuut.
Ubillús met een sublieme pass. Chodkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ubillús bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintezoi verovert de bal door een tackle van achteren. Cintezoi draait met de bal, schiet en ... Benavides probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JSparrow - universitario de deportes 6:0

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamashiro met de inworp. Cintezoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintezoi draait met de bal, schiet en ... Benavides maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JSparrow - universitario de deportes 7:0

44e minuut.
Martínez geeft een lange en hoge pass. Vera-Tudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera-Tudela passt de bal met de wreef. Chodkowski heeft problemen om de bal te vangen. Chodkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JSparrow 31%, universitario de deportes 69%.
FC JSparrow - universitario de deportes 7:0

52e minuut.
Cintezoi is nu in balbezit. Cintezoi passt de bal zonder na te denken. Reist rent richting de bal. Sztipánovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztipánovics haalt uit met een fantastische trap. Benavides probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cintezoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintezoi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC JSparrow - universitario de deportes 8:0

55e minuut.
Grealish geeft de bal voor. Cintezoi heeft problemen om de bal te vangen. Cintezoi passt de bal in één keer door. Reist bereikt de bal nog maar net als eerste. Reist draait met de bal, schiet en ... Benavides kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Olivos bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivos geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Vélez de bal onder controle te krijgen. Grealish rent richting de bal. Grealish haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cintezoi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JSparrow - universitario de deportes 9:0

56e minuut.
Chodkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Ubillús de bal. Cintezoi onderschept slim de pass. Cintezoi haalt uit met een fantastische trap. Benavides probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cintezoi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JSparrow - universitario de deportes 10:0

61e minuut.
Sztipánovics probeert naar een medespeler te passen. Reist rent richting de bal. Benavente legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reist is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sztipánovics zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Benavides verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reist rent richting de bal. Reist draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

66e minuut.
Sztipánovics probeert naar een medespeler te passen. Cintezoi heeft problemen om de bal te vangen. Cintezoi passt de bal in één keer door. Reist is nu in balbezit. Reist haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Sztipánovics is nu in balbezit. Sztipánovics speelt de bal door. Cintezoi rent richting de bal. Reist rent richting de bal. Reist schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JSparrow - universitario de deportes 11:0

71e minuut.
Acasuzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grealish onderschept slim de pass. Grealish probeert naar een medespeler te passen. Reist bereikt de bal nog maar net als eerste. Reist draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Vera-Tudela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cintezoi rent richting de bal. Cintezoi passt de bal zonder na te denken. Reist rent richting de bal. Reist draait met de bal, schiet en ... Benavides kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JSparrow - universitario de deportes 12:0

80e minuut.
Sztipánovics verovert de bal door een tackle van achteren. Sztipánovics met een sublieme pass. Acasuzo probeert naar een medespeler te passen. Cintezoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintezoi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ubillús kopt de bal weg. Aliaga rent richting de bal. Aliaga passt de bal met de wreef. Chodkowski is nu in balbezit. Chodkowski schiet op doel. Kojtila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Acasuzo rent richting de bal. Grealish onderschept slim de pass. Grealish probeert naar een medespeler te passen. Reist bereikt de bal nog maar net als eerste. Reist draait met de bal, schiet en ... Benavides probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Martínez speelt de bal door. Sztipánovics rent richting de bal. Sztipánovics speelt de bal door. Cintezoi rent richting de bal. Cintezoi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Sztipánovics passt de bal met de wreef. Reist bereikt de bal nog maar net als eerste. Acasuzo maakt een afschuwelijke overtreding. Acasuzo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JSparrow 37%, universitario de deportes 63%.
FC JSparrow - universitario de deportes 12:0