Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-20 01:29
  • Competitiewedstrijd: Salseo
  • Stadion: La Base
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2751
Team Locuaz Team perrodrigoxs
EntrenandO Tactiek 442
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 22.3
solid Schieten weak
average Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ponsaerts is nu in balbezit. Ponsaerts passt de bal in één keer door. Jiménez rent richting de bal. Isnardi is nu in balbezit. Isnardi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Tempone rent richting de bal. Tempone geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nanopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isnardi met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ponsaerts is nu in balbezit. Ponsaerts probeert naar een medespeler te passen. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Valdivia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Team perrodrigoxs 1:0

23e minuut.
Isnardi passt de bal zonder na te denken. Ponsaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts passt de bal zonder na te denken. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez geeft een hoge lob. Ponsaerts rent richting de bal. Ponsaerts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Nanopoulos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jiménez de bal. Tempone begaat een overtreding. Tempone krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Tempone geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nanopoulos met de inworp. Jiménez rent richting de bal. Jiménez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ponsaerts rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Team perrodrigoxs 2:0

35e minuut.
Aguayo is nu in balbezit. Aguayo passt de bal in één keer door. Revoredo rent richting de bal. Ponsaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Ponsaerts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Fuentes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiménez rent richting de bal. Jiménez schiet op doel. Valdivia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. del Solar heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Team perrodrigoxs 3:0

41e minuut.
Ştefănescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martínez is nu in balbezit. Martínez probeert naar een medespeler te passen. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ponsaerts rent richting de bal. Revoredo is nu in balbezit. Ponsaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Ponsaerts haalt uit met een fantastische trap. Valdivia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Team perrodrigoxs 4:0

44e minuut.
Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Revoredo de bal. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Locuaz 16%, Team perrodrigoxs 84%.
Team Locuaz - Team perrodrigoxs 4:0

46e minuut.
Mizzi komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Fuentes geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Jiménez de bal onder controle te krijgen. Mizzi speelt de bal door. Ponsaerts is nu in balbezit. Ponsaerts haalt uit met een fantastische trap. Valdivia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jiménez rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ponsaerts neemt de hoekschop. Jiménez rent richting de bal. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Team perrodrigoxs 5:0

54e minuut.
Aguayo kopt de bal weg. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts onderschept slim de pass. Ponsaerts schiet op doel. del Solar probeert de bal aan de voet te houden. Valdivia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Team perrodrigoxs 6:0

56e minuut.
Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Martínez passt de bal in één keer door. Ponsaerts rent richting de bal. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Team perrodrigoxs 7:0

65e minuut.
Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez speelt de bal door. Mizzi heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Ponsaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts schiet op doel. Valdivia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Fuentes heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Team perrodrigoxs 8:0

75e minuut.
Ponsaerts geeft de bal voor. Isnardi heeft problemen om de bal te vangen. Isnardi kopt de bal weg. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez geeft een lange en hoge pass. Valdivia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Della Casa geeft een lange en hoge pass. Aguayo is nu in balbezit. Ştefănescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ştefănescu krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Zavala speelt de bal door. Martínez met een sublieme pass. Ponsaerts heeft problemen om de bal te vangen. Ponsaerts haalt uit met een fantastische trap. Isnardi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Team perrodrigoxs 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Locuaz 22%, Team perrodrigoxs 78%.
Team Locuaz - Team perrodrigoxs 9:0