Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team perrodrigoxs FC Urbina
442 Tactiek Nova
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 36.1
matig Schieten goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Revoredo probeert naar een medespeler te passen. Aguayo is nu in balbezit. Aguayo met een sublieme pass. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Fuentes probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marquès geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gamarra heeft problemen om de bal te vangen. Gamarra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Valdivia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Ehrmann is nu in balbezit. Marquès geeft de bal voor. Revoredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Harran verovert de bal door een tackle van achteren. Harran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Acuña probeert de bal met de borst te controleren. Revoredo speelt de bal door. Daar is Marquès, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harran bereikt de bal nog maar net als eerste. Harran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valdivia trapt de bal weg. Harran rent richting de bal. Harran draait met de bal, schiet en ... Valdivia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harran met een snelle inworp. Revoredo kan de bal niet met de borst controleren. Gamarra rent richting de bal. Gamarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team perrodrigoxs - FC Urbina 0:1

25e minuut.
Harran rent richting de bal. Lozano is nu in balbezit. Lozano probeert naar een medespeler te passen. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Inworp. Rab komt het veld opgelopen. Rivera met een snelle inworp. Marquès bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquès passt de bal met de wreef. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Team perrodrigoxs - FC Urbina 0:2

34e minuut.
Lozano heeft problemen om de bal te vangen. Harran is nu in balbezit. Harran probeert naar een medespeler te passen. Gamarra rent richting de bal. Gamarra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Zavala geeft een hoge lob. Arnez rent richting de bal. Arnez geeft de bal voor. Gamarra rent richting de bal. Gamarra haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Marquès is nu in balbezit. Marquès passt de bal zonder na te denken. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team perrodrigoxs 60%, FC Urbina 40%.
Team perrodrigoxs - FC Urbina 0:2

46e minuut.
Fortuna komt het veld opgelopen. Düdükçü komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Marquès speelt de bal door. Klungelig pakt Harran de bal. Harran passt de bal met de wreef. Fortuna rent richting de bal. Fortuna haalt uit met een fantastische trap. Valdivia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Harran is nu in balbezit. Harran haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Harran kan de bal niet met de borst controleren. Harran schiet op doel. Na een snelle pass probeert del Solar de bal onder controle te krijgen. Valdivia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ehrmann speelt de bal door. Fortuna is nu in balbezit. Fortuna passt de bal in één keer door. Harran rent richting de bal. Harran schiet op doel. Valdivia bokst de bal weg. Zavala heeft problemen om de bal te vangen. Van Dessel is nu in balbezit. Zavala maakt een afschuwelijke overtreding. Zavala krijgt een gele kaart. Van Dessel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Van Dessel kan niet meer verder spelen. Sánchez Concha komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Düdükçü probeert naar een medespeler te passen. Fortuna rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fuentes. Fuentes krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Fortuna haalt uit met een fantastische trap. Fuentes probeert de bal aan de voet te houden. Harran is nu in balbezit. Harran draait met de bal, schiet en ... del Solar probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Matheisz komt het veld opgelopen. Marquès geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Matheisz maakt een snoekduik en kopt de bal. Valdivia bokst de bal weg. Fortuna rent richting de bal. Fortuna draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team perrodrigoxs - FC Urbina 0:3

62e minuut.
Revoredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheisz onderschept slim de pass. Matheisz met een sublieme pass. Fortuna is nu in balbezit. Fortuna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team perrodrigoxs - FC Urbina 0:4

63e minuut.
Aguayo rent richting de bal. Matheisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo begaat een overtreding. Aguayo krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Fortuna rent richting de bal. Fortuna heeft problemen om de bal te vangen. Fortuna met een sublieme pass. Matheisz heeft problemen om de bal te vangen. Matheisz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fortuna rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team perrodrigoxs - FC Urbina 0:5

69e minuut.
Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Fortuna de bal. Fortuna passt de bal in één keer door. Daar is Matheisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matheisz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Valdivia met een harde bal richting middenveld. Marquès kopt de bal weg. Klungelig pakt Fortuna de bal. Fortuna schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Aguayo is nu in balbezit. Matheisz verovert de bal door een tackle van achteren. Matheisz geeft een hoge lob. Fortuna is nu in balbezit. Fortuna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team perrodrigoxs - FC Urbina 0:6

74e minuut.
Matheisz schiet op doel. Valdivia speelt de bal door. Cárdenas kopt de bal weg. Fortuna is nu in balbezit. Fortuna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Revoredo is nu in balbezit. Marquès verovert de bal door een tackle van achteren. Matheisz rent richting de bal. Fortuna is nu in balbezit. Fortuna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Fortuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortuna speelt de bal door. Revoredo rent richting de bal. Matheisz verovert de bal door een tackle van achteren. Matheisz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Marquès rent richting de bal. Marquès geeft de bal voor. Fortuna probeert de bal aan de voet te houden. Matheisz is nu in balbezit. Matheisz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team perrodrigoxs 69%, FC Urbina 31%.
Team perrodrigoxs - FC Urbina 0:6