Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-17 01:29
  • Competitiewedstrijd: Salseo
  • Stadion: FC Urbina Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 198
FC Urbina Team perrodrigoxs
Nova Tactiek 442
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 34.5
goed Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen zwak


16e minuut.
Rivera geeft de bal voor. Harran kopt de bal weg. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Urbina - Team perrodrigoxs 1:0

23e minuut.
Kuliberta trapt de bal weg van het doel. Marquès kopt de bal weg. Gamarra heeft problemen om de bal te vangen. Gamarra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Harran rent richting de bal. Harran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Maldonado heeft problemen om de bal te vangen. Ehrmann is nu in balbezit. Ehrmann passt de bal in één keer door. Harran is nu in balbezit. Harran draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Urbina - Team perrodrigoxs 2:0

31e minuut.
Rab komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Van Dessel geeft de bal voor. Inworp. Puda met de inworp. Cárdenas geeft een hoge lob. Ocaqov springt en kopt de bal. Krucki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Urbina - Team perrodrigoxs 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Urbina 54%, Team perrodrigoxs 46%.
FC Urbina - Team perrodrigoxs 2:1

46e minuut.
Fortuna komt het veld opgelopen. Düdükçü komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Marquès speelt de bal door. Harran rent richting de bal. Harran passt de bal zonder na te denken. Fortuna is nu in balbezit. Fortuna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fortuna is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Matheisz komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Fortuna heeft problemen om de bal te vangen. Matheisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheisz haalt uit met een fantastische trap. Mach probeert de bal aan de voet te houden. Kuliberta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Urbina - Team perrodrigoxs 3:1

61e minuut.
Ocaqov probeert naar een medespeler te passen. Peladeiro heeft problemen om de bal te vangen. Peladeiro passt de bal zonder na te denken. Fortuna rent richting de bal. Fortuna haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Villela bereikt de bal nog maar net als eerste. Düdükçü is nu in balbezit. Düdükçü probeert naar een medespeler te passen. Matheisz heeft problemen om de bal te vangen. Matheisz haalt uit met een fantastische trap. Kuliberta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Matheisz met een sublieme pass. Daar is Fortuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fortuna schiet op doel. Kuliberta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Mach de bal. Matheisz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Urbina - Team perrodrigoxs 4:1

65e minuut.
Fortuna is nu in balbezit. Fortuna passt de bal met de wreef. Matheisz rent richting de bal. Matheisz draait met de bal, schiet en ... Paal!

69e minuut.
Düdükçü bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocaqov onderschept slim de pass. Ocaqov passt de bal met de wreef. Puda rent richting de bal. Puda geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Revoredo heeft problemen om de bal te vangen. Marquès rent richting de bal. Marquès passt de bal zonder na te denken. Matheisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheisz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Villela met een sublieme pass. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda probeert naar een medespeler te passen. Peladeiro rent richting de bal. Peladeiro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Matheisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheisz geeft een lange en hoge pass. Fortuna rent richting de bal. Fortuna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Urbina - Team perrodrigoxs 5:1

86e minuut.
Matheisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach rent richting de bal. Matheisz verovert de bal door een tackle van achteren. Matheisz haalt uit met een fantastische trap. Kuliberta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Urbina - Team perrodrigoxs 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Urbina 45%, Team perrodrigoxs 55%.
FC Urbina - Team perrodrigoxs 6:1