Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-03 01:29
  • Competitiewedstrijd: Salseo
  • Stadion: chikano Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1117
FC JSparrow Team perrodrigoxs
JSparrow Tactiek 442
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
21 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 34.2
solid Schieten average
average Passen adequate
average Verdedigen weak


4e minuut.
Villela kopt de bal weg. Tamashiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamashiro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Reist de bal. Reist haalt uit met een fantastische trap. Kuliberta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Drago is nu in balbezit. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas passt de bal in één keer door. Reist bereikt de bal nog maar net als eerste. Reist haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Śmielak trapt de bal weg. Reist is nu in balbezit. Reist passt de bal in één keer door. Cintezoi rent richting de bal. Cintezoi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Villela speelt de bal door. Ocaqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmielak is nu in balbezit. Ocaqov verovert de bal door een tackle van achteren. Ocaqov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC JSparrow - Team perrodrigoxs 0:1

22e minuut.
Martínez kopt de bal weg. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas geeft een lange en hoge pass. Peladeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peladeiro haalt uit met een fantastische trap. Kojtila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Cárdenas speelt de bal door. Peladeiro rent richting de bal. Peladeiro passt de bal zonder na te denken. Ocaqov rent richting de bal. Ocaqov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Grealish bereikt de bal nog maar net als eerste. Reist is nu in balbezit. Pinglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grealish onderschept slim de pass. Grealish haalt uit met een fantastische trap. Kuliberta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cintezoi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC JSparrow - Team perrodrigoxs 1:1

43e minuut.
Mach met een harde bal richting middenveld. Cintezoi heeft problemen om de bal te vangen. Cintezoi met een sublieme pass. Reist bereikt de bal nog maar net als eerste. Reist haalt uit met een fantastische trap. Kuliberta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Inworp. Melgar met een snelle inworp. Drago geeft een hoge lob. Reist rent richting de bal. Reist draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JSparrow - Team perrodrigoxs 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JSparrow 47%, Team perrodrigoxs 53%.
FC JSparrow - Team perrodrigoxs 2:1

49e minuut.
Inworp. Vélez met een snelle inworp. Grealish geeft een hoge lob. Cintezoi rent richting de bal. Cintezoi draait met de bal, schiet en ... Kuliberta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Drago met een sublieme pass. Villela probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Peladeiro de bal. Peladeiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Pinglo passt de bal met de wreef. Cintezoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintezoi passt de bal met de wreef. Reist rent richting de bal. Reist draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Grealish is nu in balbezit. Grealish passt de bal met de wreef. Reist is nu in balbezit. Reist schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JSparrow - Team perrodrigoxs 3:1

60e minuut.
Martínez passt de bal in één keer door. Drago bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas begaat een overtreding. Cárdenas krijgt een gele kaart. Drago raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Melgar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cintezoi rent richting de bal. Cintezoi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Villela bereikt de bal nog maar net als eerste. Villela passt de bal in één keer door. Ocaqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocaqov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Cintezoi passt de bal met de wreef. Revoredo is nu in balbezit. Tamashiro speelt de bal door. Reist controleert de bal met de borst. Reist draait met de bal, schiet en ... Kuliberta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cintezoi rent richting de bal. Cintezoi draait met de bal, schiet en ... Kuliberta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JSparrow 49%, Team perrodrigoxs 51%.
FC JSparrow - Team perrodrigoxs 3:1