Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team perrodrigoxs FC JSparrow
442 Tactiek JSparrow
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.3 gemiddelde waardering 36.5
redelijk Schieten goed
redelijk Passen matig
zwak Verdedigen matig


23e minuut.
Peladeiro passt de bal met de wreef. Grealish is nu in balbezit. Grealish met een sublieme pass. Pinglo geeft de bal voor. Peladeiro kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ocaqov is nu in balbezit. Ocaqov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team perrodrigoxs - FC JSparrow 1:0

32e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Drago is nu in balbezit. Drago passt de bal in één keer door. Reist rent richting de bal. Reist schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Puda geeft de bal voor. Klungelig pakt Vélez de bal. Tamashiro is nu in balbezit. Villela onderschept slim de pass. Villela geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bartra rent richting de bal. Grealish onderschept slim de pass. Grealish speelt de bal door. Reist bereikt de bal nog maar net als eerste. Reist geeft een hoge lob. Kuliberta bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team perrodrigoxs 55%, FC JSparrow 45%.
Team perrodrigoxs - FC JSparrow 1:0

48e minuut.
Grealish rent richting de bal. Grealish probeert naar een medespeler te passen. Villela speelt de bal door. Ocaqov is nu in balbezit. Ocaqov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Goffi heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Tamashiro passt de bal in één keer door. Reist rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grealish zal de hoekschop nemen. Luna maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuliberta bokst de bal weg. Daar is Reist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reist schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team perrodrigoxs - FC JSparrow 1:1

60e minuut.
Melgar rent richting de bal. Melgar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cárdenas met de inworp. Puda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Semik verovert de bal door een tackle van achteren. Semik geeft een lange en hoge pass. Martínez kopt de bal weg. Klungelig pakt Reist de bal. Reist schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Grealish is nu in balbezit. Grealish geeft de bal voor. Pinglo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Luna is nu in balbezit. Luna haalt uit met een fantastische trap. Kuliberta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reist bereikt de bal nog maar net als eerste. Reist draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team perrodrigoxs - FC JSparrow 1:2

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drago neemt de hoekschop. Luna heeft problemen om de bal te vangen. Reist is nu in balbezit. Reist draait met de bal, schiet en ... Kuliberta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team perrodrigoxs - FC JSparrow 1:3

90e minuut.
Melgar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puda met de inworp. Peladeiro rent richting de bal. Peladeiro geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Kojtila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team perrodrigoxs 43%, FC JSparrow 57%.
Team perrodrigoxs - FC JSparrow 1:3