Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-10 01:29
  • Competitiewedstrijd: Salseo
  • Stadion: La Base
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4417
Team Locuaz MAKALU FC
Entrena2 Tactiek DEFENSA
54% Balbezit 46%
26% Spel op eigen helft 74%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 43.9
solid Schieten adequate
solid Passen good
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Frej passt de bal met de wreef. Skrzyński rent richting de bal. Ştefănescu onderschept slim de pass. Ştefănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - MAKALU FC 1:0

17e minuut.
Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez speelt de bal door. Ponsaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts haalt uit met een fantastische trap. Narfason maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - MAKALU FC 2:0

22e minuut.
Ştefănescu probeert naar een medespeler te passen. Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts onderschept slim de pass. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Deutsch rent richting de bal. Mizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Mizzi speelt de bal door. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Locuaz 27%, MAKALU FC 73%.
Team Locuaz - MAKALU FC 2:0

46e minuut.
Ombrellaio komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Bánkuti geeft de bal voor. Frej kopt de bal weg. Deutsch heeft problemen om de bal te vangen. Mizzi geeft een lange en hoge pass. Jiménez geeft de bal voor. Narfason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ombrellaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ombrellaio met een sublieme pass. Mizzi speelt de bal door. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mizzi onderschept slim de pass. Mizzi passt de bal zonder na te denken. Verbeke rent richting de bal. Ponsaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Ponsaerts haalt uit met een fantastische trap. Narfason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Lizak geeft de bal voor. Garcés kopt de bal weg. Nanopoulos is nu in balbezit. Nanopoulos geeft de bal voor. Jiménez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Frej rent richting de bal. Deutsch met een sublieme pass. Serrano geeft een lange en hoge pass. Myśliszewski is nu in balbezit. Myśliszewski draait met de bal, schiet en ... Fischeisen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Ombrellaio passt de bal zonder na te denken. Frej probeert naar een medespeler te passen. Mizzi met een sublieme pass. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Narfason bokst de bal weg.

85e minuut.
Nanopoulos probeert naar een medespeler te passen. Mizzi is nu in balbezit. Mizzi passt de bal zonder na te denken. Nanopoulos rent richting de bal. Nanopoulos geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Locuaz 24%, MAKALU FC 76%.
Team Locuaz - MAKALU FC 2:0