Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-05 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dalkılıçlar F.C. Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2050
Dalkılıçlar F.C. Zitem FC
5li defans Tactiek has
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 36.4
average Schieten poor
adequate Passen average
weak Verdedigen average


1e minuut.
Garrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrecht passt de bal met de wreef. Burulmaz heeft problemen om de bal te vangen. Abitz is nu in balbezit. Abitz draait met de bal, schiet en ... Bıçakçıoğlu bokst de bal weg. Abitz rent richting de bal. Abitz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Taihe met een snelle inworp. Piłsudski geeft de bal voor. Daar is Burulmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto rent richting de bal. Pinto draait met de bal, schiet en ... Bıçakçıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Karacabey de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Taihe zal de hoekschop nemen. Piłsudski kopt de bal weg. Abitz is nu in balbezit. Abitz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Liput kopt de bal weg. Pinto is nu in balbezit. Piłsudski is nu in balbezit. Pinto rent richting de bal. Pinto schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Prado geeft een hoge lob. Burulmaz kopt de bal weg. Pinto is nu in balbezit. Pinto haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Karacabey de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Bitlisli rent richting de bal. Croonenburg is nu in balbezit. Craia onderschept slim de pass. Craia schiet op doel. Huayu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dalkılıçlar F.C. 56%, Zitem FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dalkılıçlar F.C. - Zitem FC 0:0

56e minuut.
Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hà passt de bal zonder na te denken. Pinto rent richting de bal. Pinto draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Burulmaz de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Olsen verovert de bal door een tackle van achteren. Olsen speelt de bal door. Hoàng Hà probeert naar een medespeler te passen. Pinto is nu in balbezit. Pinto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Huayu speelt de bal door. Abitz is nu in balbezit. Pęczak verovert de bal door een tackle van achteren. Liput verovert de bal door een tackle van achteren. Liput geeft een lange en hoge pass. Bıçakçıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pinto is nu in balbezit. Pinto schiet op doel. Bıçakçıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dalkılıçlar F.C. - Zitem FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dalkılıçlar F.C. 60%, Zitem FC 40%.
Dalkılıçlar F.C. - Zitem FC 0:1