Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LISTERINE WATER Podbranč 1984
WATER Tactiek 2022 new ATT
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
62.7 gemiddelde waardering 59.8
excellent Schieten very good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Candeo kopt de bal weg. Toledo Fernández rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Crivelli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Toledo Fernández krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Milanov geeft de bal voor. Candeo is nu in balbezit. Grutka rent richting de bal. Candeo verovert de bal door een tackle van achteren. Candeo draait met de bal, schiet en ... Kobiliský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Pereira Lino geeft een hoge lob. Hricz is nu in balbezit. Toledo Fernández onderschept slim de pass. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LISTERINE WATER - Podbranč 1984 1:0

32e minuut.
Subi is nu in balbezit. Subi met een sublieme pass. Crivelli probeert naar een medespeler te passen. Candeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Candeo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LISTERINE WATER 50%, Podbranč 1984 50%.
LISTERINE WATER - Podbranč 1984 1:0

46e minuut.
HLavaj rent richting de bal. Crivelli rent richting de bal. Crivelli geeft de bal voor. Candeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Candeo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LISTERINE WATER - Podbranč 1984 2:0

54e minuut.
Brasini speelt de bal door. Klungelig pakt Húfek de bal. Met opzet legt Pereira Lino zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pereira Lino naar de kleedkamers voor een vroege douche.

61e minuut.
Inworp. Domachowski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Grutka geeft een lange en hoge pass. Húfek kopt de bal weg. Domachowski is nu in balbezit. Domachowski draait met de bal, schiet en ... Rogański werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zsoldos komt het veld opgelopen. Teroitich komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Fedorčák passt de bal in één keer door. Domachowski rent richting de bal. Domachowski passt de bal in één keer door. Krupa is nu in balbezit. Krupa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Kostka verovert de bal door een tackle van achteren. Kostka geeft een hoge lob. Salopää probeert de bal aan de voet te houden. Teroitich rent richting de bal. Teroitich haalt uit met een fantastische trap. Kobiliský bokst de bal weg.

76e minuut.
Kobiliský speelt de bal door. Fedorčák kopt de bal weg. Parot probeert de bal aan de voet te houden. Húfek bereikt de bal nog maar net als eerste. Húfek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Hricz speelt de bal door. Grutka is nu in balbezit. Zsoldos onderschept slim de pass. Zsoldos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Húfek is nu in balbezit. Parot probeert naar een medespeler te passen. Ekoku heeft problemen om de bal te vangen. Ekoku geeft een hoge lob. Húfek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LISTERINE WATER 56%, Podbranč 1984 44%.
LISTERINE WATER - Podbranč 1984 2:0