Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trójkolorowi 1919 FC COSMOS
Go Go Go x2 Tactiek 442
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
56.8 gemiddelde waardering 67.2
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


5e minuut.
Ateşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo is nu in balbezit. Pardo passt de bal zonder na te denken. Aragón is nu in balbezit. Aragón haalt uit met een fantastische trap. Mertol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Tremonti geeft een hoge lob. Siniutis rent richting de bal. Siniutis passt de bal in één keer door. Pardo is nu in balbezit. Pardo geeft een hoge lob. Mertol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Pipiras kopt de bal weg. Aragón is nu in balbezit. Suárez probeert naar een medespeler te passen. Vinček bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinček schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Suárez is nu in balbezit. Suárez passt de bal in één keer door. Hoksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoksa draait met de bal, schiet en ... Mertol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trójkolorowi 1919 - FC COSMOS 0:1

23e minuut.
Ateşoğlu rent richting de bal. Ateşoğlu passt de bal zonder na te denken. Louvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Louvet draait met de bal, schiet en ... Kernagis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trójkolorowi 1919 - FC COSMOS 1:1

24e minuut.
Louvet is nu in balbezit. Louvet passt de bal in één keer door. Jura rent richting de bal. Jura draait met de bal, schiet en ... Kernagis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trójkolorowi 1919 - FC COSMOS 2:1

34e minuut.
Klungelig pakt Dumitrescu de bal. Louvet is nu in balbezit. Met opzet legt Dumitrescu zijn tegenspeler op de grond. Dumitrescu krijgt een gele kaart. Louvet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cora met een snel genomen vrije trap. Jura bereikt de bal nog maar net als eerste. Jura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trójkolorowi 1919 - FC COSMOS 3:1

41e minuut.
Niemczycki is nu in balbezit. Niemczycki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suárez met een snelle inworp. Aragón geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Suárez geeft een hoge lob. Hoksa kopt de bal weg. Vinček rent richting de bal. Vinček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trójkolorowi 1919 - FC COSMOS 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trójkolorowi 1919 63%, FC COSMOS 37%.
Trójkolorowi 1919 - FC COSMOS 3:2

51e minuut.
Klungelig pakt Nadarkiewicz de bal. Nadarkiewicz passt de bal zonder na te denken. Bronze is nu in balbezit. Bronze geeft een lange en hoge pass. Aragón krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Dumitrescu speelt de bal door. Nadarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadarkiewicz geeft de bal voor. Aragón rent richting de bal. Aragón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Cora rent richting de bal. Jura rent richting de bal. Cora probeert naar een medespeler te passen. Louvet rent richting de bal. Louvet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Toutountzis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Vinček de bal onder controle te krijgen. Bronze probeert naar een medespeler te passen. Nadarkiewicz rent richting de bal. Nadarkiewicz geeft een lange en hoge pass. Mertol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Pardo rent richting de bal. Pardo geeft de bal voor. Aragón rent richting de bal. Aragón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trójkolorowi 1919 - FC COSMOS 3:3

85e minuut.
Aragón onderschept slim de pass. Tremonti begaat een overtreding. Aragón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pardo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vinček krijgt zijn hoofd ertegen. Mertol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trójkolorowi 1919 68%, FC COSMOS 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trójkolorowi 1919 - FC COSMOS 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Nadarkiewicz passt de bal met de wreef. Cora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo verovert de bal door een tackle van achteren. Aragón is nu in balbezit. Aragón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trójkolorowi 1919 59%, FC COSMOS 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trójkolorowi 1919 - FC COSMOS 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trójkolorowi 1919 75%, FC COSMOS 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trójkolorowi 1919 - FC COSMOS 3:3


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Aragón kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Mertol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trójkolorowi 1919 - FC COSMOS 3:4
---
Louvet neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hoksa neemt zijn aanloop. Mertol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Trójkolorowi 1919 - FC COSMOS 3:5
---
Jura legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
---
Vinček neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Trójkolorowi 1919 - FC COSMOS 3:6
---
Niemczycki neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans! Doeltrap.
---